• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2021

21:11

PREMINULA MARINA TUCAKOVIĆ!

Printscreen You Tube

Estrada

PREMINULA MARINA TUCAKOVIĆ!

Podeli vest

Marina Tucaković, najpoznatiji sprski tekstopisac, preminula je danas u 68. godini nakon višegodišnje borbe sa karcinomom dojke

Njen sin Milan Laća Radulović na Tviteru je naveo da je njegovoj majci Marini Tucaković pozlilo i da joj je hitno potrebna pomoć.

Foto: Printscreen You Tube

Marina Tucaković

- Pomoć! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam - napisao je Milan Laća Radulović i zabrinuo svoje pratioce.

Marina je ubrzo nakon toga hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je bila priključena na kiseonik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.

Marinino zdravstveno stanje se navodno dodatno pogoršalo, pa je iz privatne klinike prebačena u KBC Dragiša Mišović, koja je u kovid-sistemu, a tamo je bila  priključena na respirator.

Foto: Printscreen You Tube

Marina Tucaković

Podsetimo, nakon što je saznala da ima rak, Marina se povukla iz javnosti.

- Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala. Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala. Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Svesno nisam otišla kod lekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na poslednjem mestu - ispričala je nedavno Marina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 2 godine

Saučešće porodici. Poćivaj u miru draga Marina. Mnogo prelepih pesama je napisala. Ostaće dugo sa se slušaju i pevaju.

Nada

pre 2 godine

Sta je bre ovo ljudi ? Napustaju nas divne osobe a mogle su jos biti medju nama. Marini zelim spokoj i neka je andjeli cuvaju a ostatak sveta neka shvati da je zivot samo jedan i neka se vakcinisu. Na zalost Marinina borba je bila veoma teska ! Saucesce porodici.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija