• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

10:35

40 DANA BEZ MARINE TUCAKOVIĆ Tuga na groblju, a svi se pitaju SAMO JEDNO

printscreen

Estrada

40 DANA BEZ MARINE TUCAKOVIĆ Tuga na groblju, a svi se pitaju SAMO JEDNO

Podeli vest

Danas je 40 dana od smrti Marine Tucaković koja je preminula 19. septembra u 67. godini, nakon duge i teške bolesti

Očekuje se da će danas biti parastos na Novom groblju, gde je Marina sahranjena. Njen sin Milan Laća Radulović izjavio je da će komemoracija biti održana nakon 40 dana, da bi oni koji nisu bili na sahrani mogli da se oproste od najpoznatijeg srpskog tekstopisca.

- Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni Aleksandar i Milan Radulović - pisalo je u jednom od Laćinih tvitova.

Foto: printscreen

40 dana bez Marine Tucaković

Takođe, estrada je u strahu, jer je Marinin sin rekao da će nakon 40 dana progovoriti o mnogim pitanjima koje se tiču smrti njegove majke.

Podsetimo, Marini je početkom 2018. dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su: Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Saša Matić, Ana Nikolić i brojni drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija