• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

03.11.2021

11:38

LAĆA NAREDIO KO SME DA DOĐE NA MARININ GROB NA POMEN?! Ovo je glavni razlog zašto se niko od pevača nije pojavio na groblju?!

E- Stock/Koca Sulejmanović

Estrada

LAĆA NAREDIO KO SME DA DOĐE NA MARININ GROB NA POMEN?! Ovo je glavni razlog zašto se niko od pevača nije pojavio na groblju?!

Podeli vest

Prošlog petka na Novom groblju održan je pomen povodom 40 dana od smrti Marine Tucaković.

Na groblje su prvi došli sin Laća i muž Futa, a ubrzo za njima stiglo je još nekoliko članova najbliže familije.

Od estradnjaka ovog puta nije bilo ni traga ni glasa jer je Marinin sin navodno rekao svim pevačima koji su ga zvali da želi da to bude intimni čin, te da ne dolaze na groblje.

- Mene je Laća pozvao i rekao mi kada daju 40 dana, tako sam saznao i došao. Video sam da su pored mene bili samo Jelena i Žika iz Zane, ali to je Laćina želja. Koga je hteo da pozove, on je pozvao. Ne bih ja tu ništa više komentarisao, tako je kako je - rekao je kratko Karamela za Svet, dok je Žika iz Zane odbio da kaže ko ga je zvao na pomen.

Kako se šuška, ogorčen zbog pojedinih pevača koji su se kao miševi razbežali kada se njegova majka razbolela, Laća je navodno okrenuo novi list. Dok se sprema da iznese istinu u javnost i otkrije koje sve od pevača ostao dužan pare njegovoj majci, strogo je naredio ko sme, a ko ne da dođe na Marinin grob.

Foto: printscreen instagram

Milan Laća Radulović

- Laća je u kontaktu s nekoliko Marininih dobrih prijateljica, pa im je rekao da neće nijednu pevačicu da vidi na groblju. I dalje je ljut i zapretio je da će svakog ko se pojavi nenajavljeno oterati. Ta informacija se pronela i po estradi, pa zato niko nije došao - kaže Marinina prijateljica koja je bila na groblju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija