• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.04.2019

11:01

DILER U CRNOGORSKOJ UNIFORMI! Podoficir uhapšen zbog 50kg kokaina zaplenjenog na ŠKOLSKOM BRODU "JADRAN"!

Balkan

DILER U CRNOGORSKOJ UNIFORMI! Podoficir uhapšen zbog 50kg kokaina zaplenjenog na ŠKOLSKOM BRODU "JADRAN"!

Podeli vest

Vojna policija Crne Gore uhapsila je jednog podoficira zbog sumnje da je bio umešan u trgovinu 50 kilograma kokaina zaplenjenog na školskom brodu "Jadran" u Tivtu

Kako prenose crnogorski mediji, droga je otkrivena na osnovu operativnih informacije Ministarstva odbrane, a u akciji koja je sprovedena u petak uhapšen je podoficir Duško Radenović zbog sumnje da je znao za nameru, za sada neidentifikovanih osoba, da krijumčare kokain.

Pored kokaina, pronađeno je više komada nelegalnog oružja.

KILOGRAMI DROGE NA ŠKOLSKOM BRODU U CRNOJ GORI! Ronioci pretražuju more, vojna policija na licu mesta, sve je pod OPSADOM!

 

Ministarstvo odbrane Crne Gore je u petak saopštilo da je Odeljenje za vojno-obaveštajne i bezbednosne poslove došlo do saznanja da određene kriminalne grupe imaju nameru da za svoje aktivnosti iskoriste krstarenje školskog broda "Jadran", u okviru praktične obuke studenata Pomorskog fakulteta iz Kotora.

Na osnovu tih informacija, Vojna policija je u petak rano ujutro izvršila pregled i pretres školskog broda "Jadran", pri čemu je pronađen kokain. 

"Jadran" je u petak trebalo da krene na dvonedeljno krstarenje do Istanbula i potom Pireja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija