• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vijesti.me

14.10.2019

15:00

(FOTO/VIDEO) MILOGORCI UGOSTILI TURSKOG MAFIJAŠA I ERDOGANOVOG KRVNOG NEPRIJATELJA! Sedat Peker primljen u Vladi Crne Gore, pa na Instagramu objavio SNIMAK I MUZIKU...

Balkan

(FOTO/VIDEO) MILOGORCI UGOSTILI TURSKOG MAFIJAŠA I ERDOGANOVOG KRVNOG NEPRIJATELJA! Sedat Peker primljen u Vladi Crne Gore, pa na Instagramu objavio SNIMAK I MUZIKU...

Podeli vest

Osuđivani turski "investitor" Sedat Peker, koji je posetio Crnu Goru, i bio gost Vlade Crne Gore, na svom Instagram profilu podelio je dva videa iz vožnje kroz tu zemlju

Za oba video snimka Pekerove vožnje, na kojoj se vidi i njegova pratnja turski kriminalac je izabrao muzičku podlogu iz kultnog filma "Kum".

Pekeru je u Turskoj suđeno zbog više krivičnih dela, ali i u slučaju Ergenekon u kom se optuženima na teret stavljalo učešće u terorističkoj organizaciji, nezakonito posedovanje oružja i podsticanje na oružanu pobunu protiv tadašnjeg predsednika Vlade Turske Redžepa Tajipa Erdogana i njegove Partije pravde i razvoja.

Portal Ahval objavio je da je od izlaska iz zatvora 2014. godine postao veliki pristalica aktuelnog predsednika Erdogana. Mediji navode i da je “tvrdolinijaški turski nacionalista” uoči izbora držao govore podrške Erdoganu.

SKOČIO SA MOSTA U MORAČU I PREŽIVEO! Muškarac prebačen u Klinički centar!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Reis #SedatPEKER #ReisSedatPEKER #BirUmutturYaşamak #Karadağ

A post shared by Sedat PEKER (@sedatpekersozleri) on Oct 5, 2019 at 2:08am PDT

 

Njega je u zgradi Vlade dočekao potpredsednik Rafet Husović, ali i ministar turizma Osman Nurković. Iz Markovićevog kabineta nisu odgovorili da li je Peker zvanično posetio predstavnike Vlade, na čiji predlog je realizovana poseta, koji je povod posete i sa kim je sve, osim sa Husovićem, razgovarao.

USRED ZAGREBA PRETUKLI KONTROVERZNOG BIZNISMENA I POLOMILI MU OBE NOGE! Prebijeni preduzetnik već osuđen za otmicu i svedok u aferi koja je POTRESLA HRVATSKU (VIDEO)

 

 

Ostali su nemi i na pitanje da li je Peker koji se sastao sa Husovićem ista osoba koja je prema pisanju turskih medija osuđena za više krivičnih dela, uključujući i stvaranje kriminalne organizacije i kom je suđeno za pokušaj ubistva, ali i na pitanje da li je potpredsednik Vlade znao za njegovu kriminalnu prošlost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Reis #SedatPEKER #ReisSedatPEKER #BirUmutturYaşamak

A post shared by Sedat PEKER (@sedatpekersozleri) on Oct 3, 2019 at 10:22am PDT

 

Bez odgovora ostalo je i pitanje da li je neko od Husovićevih savetnika bio dužan da ga upozori na to sa kim se sastaje. Iz Uprave policije danima nisu odgovorili Vijestima kada je i na kom graničnom prelazu Peker ušao u Crnu Goru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija