• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Avaz.ba

26.10.2019

17:59

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SKANDALOZAN SNIMAK ŠMRKANJA PRED KAMERAMA! Uznemiren čitav region, POLICIJA EKSPRESNO REAGOVALA!

Balkan

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SKANDALOZAN SNIMAK ŠMRKANJA PRED KAMERAMA! Uznemiren čitav region, POLICIJA EKSPRESNO REAGOVALA!

Podeli vest

Sanel Hadžić iz Bihaća uhapšen je juče jer se dovodi u vezu sa trgovinom narkoticima ali je prethodno javnosti postao poznat po šokantnom videu u kome šmrče i poziva decu na drogiranje?!

Naime, u snimku na društvenim mrežama koji je zgrozio čitavu BIH ali i region, vidi se Sanel Hadžić iz Bihaća koji je trenutno nastanjen u Švedskoj, kako "izvlači linije" bele praškaste materije i upoređuje je sa zlatom čistoće '93 karata'.

- Deco, gledajte, recite fuj sportu i fuj školi. Samo se što više drogirat! Kad iziđete u grad da svak živi viče 'viđe mašala ala se nadrogiro', kako se on samo lepo nadragoir'o - kaže on i nastavlja:

- Znači ovo nije budala izmislila! Da ga je budala izmislila ovo bi koštalo 5 maraka a ne 100 evra.

Policija je ekspresno uhapsila Sanela, a kako je saopšteno pronađeno je i zaplenjeno oko 1,5 kilograma kokaina, čija se ulična vrednost procenjuje na blizu 150.000 KM.

Akcija je sprovedena po nalogu Tužilaštva USK, a službenici policija je prilikom pretresa objekta u naselju Lahovo zaplijenila drogu i oduzela automobil marke porše.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija