• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.01.2020

23:25

(VIDEO) MILO NA KRSTOVDAN SLUŠA "ZLATIBORSKE ZORE" I ĆASKA SA ZANOSNOM CRNKOM, A NAROD NEK POCRKA NA ZIMI! Pogledajte kako Đukanović po povratku iz Majamija banči po crnogorskim klubovima!

Balkan

(VIDEO) MILO NA KRSTOVDAN SLUŠA "ZLATIBORSKE ZORE" I ĆASKA SA ZANOSNOM CRNKOM, A NAROD NEK POCRKA NA ZIMI! Pogledajte kako Đukanović po povratku iz Majamija banči po crnogorskim klubovima!

Podeli vest

Nakon što je crnogorska skupština izglasala sramni zakon o slobodi veroispovesti, crnogorski predsednik Milo Đukanović otišao je u Majami na odmor. O njegovom provodu po tamošnjim klubovima Informer.rs je već pisao, ali izgleda mu se osladilo, pa je bančenje nastavio i po crnogorskim diskotekama i to ni manje ni više, nego na Krstovdan, kada je strogi post

Đukanović je uhvaćen u izlasku baš na ovaj veliki praznik dan kada se posti i posvećuje veri i duhovnom miru. Dok se narod na ulicama većih gradova Crne Gore smrzava, Milo uživa uz poznatu pesmu "Zlatiborske zore". 

A potom je stupio u konverzaciju i sa misterioznom crnkom.

Sad su jasni prioriteti i odnos crnogorskog predsednika prema narodu. Po sistemu "Važno da je meni lepo, a vi se...!

Sve o dešavnjima u Crnoj Gori pročitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zdjurdjevic

pre 4 godine

A šta sluša naš Milo dok građani več godinu dana protestuju?

Maganik

pre 4 godine

Miraš i Milo toliko lažu, i toliko su sami sebe ubijedili da sve mogu kupiti od naroda opljačkanim parama, toliko se osjećaju silnima i moćnima da su počeli da vjeruju da su "izabrani" i nedodirljivi, da je njihova sila i njihova volja vrhovni zakon. Sad Milo i Miraš hoće da odu i korak dalje. Hoće da svi priznaju da njihova volja bude „zakonom“ proglašena za Božju volju“. Miraš ima misiju da „kanonizuje“ Mila još za života da bi to Milo „legalizovao“ u SUP-u kao pokrovitelj nevladine organizacije „CPC“ za života. Hoće Milo da bude osnivač i prvi svetac CPC i da zakonski postane novi Sveti Sava. Drugih svetaca osim Mila, Miraš i CPC nemaju. Bolest je to. Brzo će se ateista Milo i raspop Miraš uvjeriti da je narod uvijek sposoban da zbaci tirjane i ponovo sebi vrati imovinu i slobodu svake vrste. To će se nesporno veoma brzo desiti. Milom ili silom, vidjećemo.

Ivka

pre 4 godine

Ovo je najljepša Crnogorka za vašu informaciju???Iz predobre porodice Abramović

Slavko

pre 4 godine

Da li je ovo ćerka bivšeg ministra Abramović.Izvjesna Neda Abramović ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija