• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik.rs

22.01.2020

13:27

(VIDEO) MILOGORCI IPAK ŠETALI NA CETINJU! Veličali vođu Božićne pobune, A ONDA PORUČILI: "NA CETINJE NEMA ŠETNJE"!

Balkan

(VIDEO) MILOGORCI IPAK ŠETALI NA CETINJU! Veličali vođu Božićne pobune, A ONDA PORUČILI: "NA CETINJE NEMA ŠETNJE"!

Podeli vest

Na Cetinju je u podne ipak počela šetnja Cetinjana i građana iz drugih crnogorskih gradova sa ciljem da poruče vernicima Mitropolije da "Na Cetinje nema šetnje“

U međuvremenu je i iz policije saopšteno da litije SPC na Cetinju neće biti, ali su se građani ipak okupili i krenuli u protestnu šetnju, pri čemu mediji javljaju da je značajan broj njih stigao iz Nikšića.

MILAČIĆ 'DEMOLIRAO' BRITANSKU AMBASADORKU! Je li to taj Vaš neokolonijalizam, ili odsustvo vaspitanja... MOŽETE SVE ŠTO HOĆETE, ALI NE I DOKLE HOĆETE!

- Cetinje je tu da sačuva obraz Crne Gore, ovo je grad u koji je dobrodošao svako dobronameran, ovo je grad koji zna čije je srce. Ukoliko bude potrebe i dalje ćemo se okupljati. Na svaku inicijativu koju smatramo nedobronamjernom odgovorićemo ovako mirno i dostojanstveno - poručeno je sa skupa.

Kazali su da su se okupili da kažu da su "svetinje crnogorske". Okupljeni su pevali komitske pesme i veličali jednog od vođa Božićne pobune iz januara 1919, Krsta Zrnovog Popovića, uz poklič "E Viva Montenegro".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 4 godine

A dje vam je ona rascinjena protuva od popa da vi uvelica slavlje ahahaha ? Nema vas dovoljno milogorci antihristi pukli ste . Verni svojoj SPC pravoslavni Crnogorci i Srbi su sad zajedno u odbrani svetinja od vas antihrista. Bas vam hvala sto izglasaste ono bezakonje od toboz zakona , da se sami unistite ahahahaha. Dolaze izbori gotovi ste vi iz DPS koji ste tu i dernjate se po zadatku.... ahahahaha , a i vas Milo je otprdio. Ustala prava istinska pravoslavna C. Gora samo vi bezboznici jos toga niste svesni . Kuku vama .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija