• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S/Informer/Novosti

25.01.2020

21:39

(FOTO/VIDEO) PODGORICA NA NOGAMA - POLICIJA BACA SUZAVAC I ŠOK BOMBE NA MLADIĆE KOJI BRANE "SRPSKU TROBOJKU" NA ZLATICI, okupljeni UZVRATILI KAMENICAMA... Građani masovno dolaze, PRETI KRVOPROLIĆE...

Balkan

(FOTO/VIDEO) PODGORICA NA NOGAMA - POLICIJA BACA SUZAVAC I ŠOK BOMBE NA MLADIĆE KOJI BRANE "SRPSKU TROBOJKU" NA ZLATICI, okupljeni UZVRATILI KAMENICAMA... Građani masovno dolaze, PRETI KRVOPROLIĆE...

Podeli vest

Policija je u naselju Zlatica, gde je naslikan mural- trobojka, intervenisala u subotu veče, pokušavajući da rastera mladiće i decu koji su bili tu okupljeni. Policija je bacila toliku količinu suzavca i time onemogućila krečenje murala i komunalnoj policiji. Omladina koja je branila mural je tom prilikom uzela sa sobom i kante farbe koje su bile namijenjene za prefarbavanje trobojke

Policija je u naselju Zlatica u Podgorice, gde je naslikan mural- trobojka, intervenisala u subotu veče, pokušavajući da rastera mladiće i decu koji su bili tu okupljeni i čuvali trobojku od skrnavljenja. Kako ih nisu rasterali prvo su bacili suzavac na mirne građane, kazao nam je jedan od mladića, koji o svemu obaveštavaju javnost prenosima na fejsbuk profilima. 

Ubrzo je Policija intervenisala i šok bombama! Na to su oko 21.10 časova građani uzvratili kamenicama na atak policije!

(FOTO) PRIMITIVAC URINIRA NA SRPSKU TROBOJKU U PODGORICI - možete li zamisliti šta bi bilo da ne daj Bože neki IDIOT U BEOGRADU isto to radi po zastavi Crne Gore?!

Građani se okupljaju u sve većem broju i preti opasnost od sukoba većih razmera...

Brutalna intervencija policije verovatno je usledila posle reakcija javnosti i ismevanja policajaca, koje su mladići hladno odstranili sa mesta na kome su oslikavali mural, pozIvajući se na zakonske odredbe koje im omogućavaau da to čine, jer je reč o crnogorskoj zastavi iz vremena kralja Nikole.

Policija je okupljenima prethodno izdala naređenje da se raziđu, a građani su formirali "živi zid" oko murala, prenose podgoričke "Vijesti".

List navodi i da je jedan mladić povređen.

Na Zlatici je prisutan veliki broj policajaca, kao i više komunalnih policajaca, koji su došli kako bi prekrecili oslikanu zastavu.

Okupljeni su nosili i transparent sa natpisom "Džaba hapsite, džaba sudite, pravoslavlju ne možete da naudite".

Milova policija, podsetimo, nije reagovala kada je za sada nepoznati primitivac urinirao po srpskoj zastavi! Štaviše! 

 

 

 

 

 

 

Brutalna akcija policije usijala je i društvene mreže, Podgoričani i Srbi širom Crne Gore, ali i regiona daju podršku "mladićima koji brane trobojku". Evo nekoliko tipičnih komnetara u moru sličnih!

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Sve o dešavanjima u Crnoj Gori pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
305 Alka i 25 Oluja

pre 4 godine

Znači napokon će Hrvati doboti i treće slavlje svake godine pošto je CG u NATO paktu gde je prvi Zakon da je sve članice moraju braniti?

SS

pre 4 godine

Krajnje je bilo vreme crnogorcima da dođe iz dupeta u glavu i da shvate kuda ih vodi ološ vladar Milo,već trideset godina.Ako ga ne skinu pa makar i kao rumuni Čauseskua,ne piše ima se dobro,izgubiće sve pa i veru,dok se on bogati i živi raskalašno.

usaf

pre 4 godine

Pa,bolje vi skinite vaseg Vucica!A sto se tice zastave,moze li se u Srbiji istaci zastava strane drzave???

MilosObilic1389

pre 4 godine

То је борба грађана и ИНСТИТУЦИОНАЛИЗОВАНОГ и инструментализованог КРИМИНАЛА Милогорске власти... - тотално огрезле у корупцији... Инструментализовани криминал - штити МИЛОГОРСКА ПОЛИЦИЈА, и милогорско правосуђе... То је грађанима Црне Горе - дозлогрдило...!!...Догорело до "ноката"... !!

Miro

pre 4 godine

Nadam se da ce jos revnosniji da budu kada budu hapsili Milogorce, a hoce.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59