• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2020

15:21

CAREVIĆ NA ŠTAKAMA, NOGA MU U GIPSU! Prvi snimak gradonačelnika Budve posle ukazane pomoći u risanskoj bolnici! (FOTO/VIDEO)

Balkan

CAREVIĆ NA ŠTAKAMA, NOGA MU U GIPSU! Prvi snimak gradonačelnika Budve posle ukazane pomoći u risanskoj bolnici! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Gradonačelnik Budve Marko Carević se sa štakama i levom nogom u gipsu pojavio ispred risanske bolnice gde mu je prethodno ukazana lekarska pomoć

Carević je povređen u brutalnom hapšenju jutros u zgradi Opštine Budva pošto nije hteo da se povinuje nelegalnom otimanju vlasti koje u ovom gradu pokušava da sprovede DPS.

 

 

Carević je najpre priveden u Centar bezbednosti u Budvi gde se u znak protesta zbog njegovog i hapšenje njegovih kolega okupio veliki broj građana, ali je zbog zadobijene povrede maricom prevezen u risansku bolnicu gde mu je pružena pomoć.

 

 

Podsetimo, uz Carevića u divljačkom upadu specijalaca uhapšeni su i predsednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović, menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicije Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta, kao i Đorđe Vujović, Carevićev savetnik i bivši predsednik SO Budva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija