• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

25.06.2020

17:44

SKUPŠTINA CRNE GORE JE PRAVI CIRKUS! Milovi poslanici glasali ZA, a onda je USLEDIO ŠOK:  Ljudi, pa ne treba to...!

Balkan

SKUPŠTINA CRNE GORE JE PRAVI CIRKUS! Milovi poslanici glasali ZA, a onda je USLEDIO ŠOK: Ljudi, pa ne treba to...!

Podeli vest

Smenjivali su se crveni i zeleni tasteri, uz po neki narandžasti, sve do momenta kada se predsednik Skupštine, Ivan Brajović, nije umešao i naglasio da ovaj predlog dolazi od opozicije

Danas su se poslanici izjašnjavali o predlogu Zakona o urgentnim merama podrške građanima u sanaciji posledica korone.

I, svakako nije neobično to što poslanici vladajuće većine nisu podržali ovakav zakon. Niti što se „ne udubljuju“ u svoj posao.

Foto: Printscreen

Najveći problem za „branitelje domovine“ je bio taj što veliki deo predstavnika vlasti u parlamentu nije znao da je ovaj zakon predložila opozicija, i uporedo sa glasanjem krenuo je i „Cirkus Montenegro“.

Smenjivali su se crveni i zeleni tasteri, uz po neki narandžasti, sve do momenta kada se predsednik Skupštine, Ivan Brajović, nije umešao i naglasio da ovaj predlog dolazi od opozicije.

Foto: Printscreen

Tek tada su, svi kao jedan, „patriotski“ pritisli crveni taster.

- Evo kako izgleda crnogorska Skupština sa taster poslanicima. Kad dolazi iz opozicije crveni taster, kad je iz DPS-a zeleni i za to 2000 evra mesečno, ali se ljudi zbune pa moraju da ponove glasanje - prokomentarisala je Fejsbuk-stranica Spavaš li mirno Prava strano istorije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maxmen

pre 3 godine

I nek neko kaze da je Bosna i Hercegovina kvazi drzava.BiH je za Crnu goru pojam demokratije i parlamentarizma. Znate li onu glupi srbin?,gluplji bosnjak?,beskrajno glup montenegrin?.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija