• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.09.2020

12:08

EU PUSTILA MILA NIZ VODU, BRISELU JE VAŽNO SAMO JEDNO! Varhelji na Tviteru poslao nedvosmislenu poruku Crnoj Gori!

Balkan

EU PUSTILA MILA NIZ VODU, BRISELU JE VAŽNO SAMO JEDNO! Varhelji na Tviteru poslao nedvosmislenu poruku Crnoj Gori!

Podeli vest

Radujemo se novom parlamentu i novoj Vladi Crne Gore, koja će nastaviti put ka Evropskoj uniji, kazao je evropski komesar za susedsku politiku i pregovore o proširenju Oliver Varhelji

On je na svom Tviter nalogu pored čestitke, napomenuo i da je pred Crnom Gorom ozbiljan put.

“Crna Gora je dobro napredovala u procesu pridruženja, ali mora da ubrza reforme, pogotovo one iz vladavine prava”, napisao je Varhelji.

U Crnoj Gori su prošle nedelje održani parlamentarni izbori, u kojima je prvi put nakon tri dekade Demokratska partija socijalista (DPS), crnogorskog predsednika, Mila Đukanovića izgubila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 3 godine

i srbima bi bilo bolje da se vise odmaknu od e EU ja zivim i EU i zane kakoje.

DVA SCENARIJA KOJA ČEKAJU CRNU GORU! Da li će KLAN ĐUKANOVIĆA doživeti sunovrat ili će milogorci proglasiti SRBIJU I RUSIJU dželatima i povesti zemlju u IZOLACIJU?!
Balkan

DVA SCENARIJA KOJA ČEKAJU CRNU GORU! Da li će KLAN ĐUKANOVIĆA doživeti sunovrat ili će milogorci proglasiti SRBIJU I RUSIJU dželatima i povesti zemlju u IZOLACIJU?!

Dan za glasanje u Crnoj Gori je stigao, trenutak odluke. DPS Mila Đukanovića sa jedne strane, opozicija sa druge. Srbi izlaze na tri liste, ali čini se da ih povezuje nešto veliko, veće od vlasti, bavljenja politikom i upravljanja zemljom - svetinje za koje se narod u litijama neprestano bori. Posle ovih izbora veliko je pitanje kako će Crna Gora nastupati u spoljnopolitičkim odnosima, pre svega sa Srbijom, ali ništa manje bitno je i pitanje saradnje sa Rusijom, odakle dolazi veliki kapital i čiji turisti su do sada, pored srpskih, činili okosnicu glavne privredne grane ove zemlje

30.08.2020

12:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija