• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/dražen živković/borba.me

10.04.2021

09:24

PRLJAVA IGRA PROTIV LEPOSAVIĆA! Umesto da pozovu Krivokapića da vrati mandat, po diktatu ambasada pritiskaju ministra da se sam povuče i spasava ima obraz!

Balkan

PRLJAVA IGRA PROTIV LEPOSAVIĆA! Umesto da pozovu Krivokapića da vrati mandat, po diktatu ambasada pritiskaju ministra da se sam povuče i spasava ima obraz!

Podeli vest

Prljava igra protiv aktuelnog ministra pravde Vladimira Leposavića ovih dana dostiže vrhunac!

I to iz redova pojedinih stranaka parlamentarne većine koja je glasala Leposavića za ministra. Umesto da pozovu premijera Krivokapića na odgovornost jer je jednostrano krenuo u smenu Leposavića, bez ijednog valjanog dokaza da je on prekršio zakon. Tačnije, Leposavić nije prekršio zakon, već njegovu smenu premijer traži pod pritiskom ambasada i DPS-a.

Licemerno je pozivati Leposavića da podnese ostavku, kako bi se pojedine stranke sakrile svoje pravo političko lice iza tog čina. Svaka zver treba da pokaže svoje tragove i iz opozicije, ali i iz parlamentarne većine. Dvolično je danima govoriti kako sa DPS-om neće smenjivati Leposavića, a onda viditi hajku pritisaka na Leposavića da sam podnese ostavku i da se onda iza tog njegovog čina mnogi sakriju, ocenjuje osnivač portala Borba.me Dražen Živković i pojašnjava:

Ne, redosled je drugačiji. Leposavić ne treba da podnese ostavku jer nije uradio ništa da bi morao sam da ode. O njegovoj smeni, red je, treba da se raspravlja u Skupštini koja ga je izabrala. Da vidimo ko ovih dana govori istinu, a ko pritiskom na Leposavića da se sam povuče pokušava da spasi redova Krivokapića koji je sam doveo Vladu u ćorsokak.

Hajde, da konačno svi otvore karte do kraja. Da se prebroje u Skupštini foliranti i svi drugi. Imenom i prezimenom. Jer, ambasade ovih dana pritiskaju neke iz parlamentarne većine da ipak glasaju za smenu Leposavića, čak i sa DPS-om. Zašto onda da im Leposavić svojom ostavkom čuva obraz? Nema potrebe, svi su punoletni, politički zreli, pa da konačno javnost, javno, vidi ko sa DPS-om smenjuje narodnog ministra kojeg je na protestima podržao narod.

Foto: Reuters

Premijer CG Zdravko Krivokapić

Krivokapić sve zakuvao, neka vrati mandat!

Računaju da će Leposavić pod pritiskom podneti ostavku i spasiti njihove obraze i njihovu servilnu politiku ambasadama. Ne, to ne sme da se desi. Onaj ko je zakuvao sve ovo i ko sa DPS-om hoće da ruši narodnu izbornu volju, mora da se ogoli do kraja. A zakuvao je sve onaj koji se nije konsultovao sa onima koji su ga izabrali nego sa ambasadama i centrima moći od kojih nažalost prima naloge.

Ako već žele da budu politički principijelni, što ne pozovu premijera Krivokapića koji je sve ovo zakuvao da vrati mandat narodu, odnosno onima sa čije je liste izabran, da onda Leposavić podnese ostavku i da Skupština, odnosno većina od 41 poslanika, bez izlaska na izbore izabere političku Vladu, koja će krenuti u demontažu DPS-a. Insistirati na tome da je samo Leposavić kriv, a Krivokapić nevin, što je neistina, ide na ruku DPS-u i njovim satelitima.

Zato, ako ne idu u paketu Krivokapić koji je sve ovo zakuvao i Leposavić koji na pravdi Boga treba da bude oteran, onda je nepošteno tražiti samo od ministra pravde da podnese ostavku.

Krivokapić da vrati mandat, e tek onda je pošteno tražiti od Leposavića da podnese ostavku. Ili da Krivokapić povuče predlog za njegovo razrešenje jer je jasno da ako to ne uradi, Leposavića će smeniti sa DPS-om.

Izbor je lak. Na potezu je Krivokapić, a ostali, korektno bi bilo da zaćute i ne prozivaju drugog da im svojom ostavkom čuva obraz, poručuje Živković u svom komentaru o aktuelnoj situaciji u Vladi Crne Gore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija