• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

25.07.2021

15:21

POČELO JE, POKRENUTA PETICIJA ZA HAPŠENJE DODIKA! BiH u nikad većem problemu, čorba koju je zakuvao Incko mogla bi nekom "presesti"!

Balkan

POČELO JE, POKRENUTA PETICIJA ZA HAPŠENJE DODIKA! BiH u nikad većem problemu, čorba koju je zakuvao Incko mogla bi nekom "presesti"!

Podeli vest

Na internet platformi "ćange.org" pokrenuta je online peticija pod nazivom "Želimo da Milorad Dodik bude uhapšen i procesuiran", dva dana nakon što je srpski član Predsedništva BiH pokrenuo peticiju o neprihvatanju odluke odlazećeg visokog predstavnika Valentina Incka o zabrani negiranja genocida

Peticiju je pokrenuo youtuber iz BiH Amir Hadžić, a do sada ju je potpisalo više od 4.000 ljudi.

U opisu peticije se navodi da Dodik "već dugi niz godina krši mir i bezbednost svih građana Bosne i Hercegovine svojom "retrogradnom politikom i ličnim stavovima i izjavama", koji su, kako se ocenjuje, skoro uvek usmereni protiv nesrpskog stanovništva u BiH.

Dodaje se da već svi već znaju da Dodik povlači ove i mnoge druge poteze koji su destruktivni za Bosnu i Hercegovinu i budućnost njenih građana, "jer želi da prikrije sav kriminal iza kojeg stoji poslednjih 30 godina".

ZAPAD PROTIV RUSIJE I KINE - NOVI FRONT U BOSNI! Velika promena odnosa moći - žestok obračun počeo u SB UN, SRBIJA I SRPSKA U OPASNOSTI!

Navodi se i da se Dodikovo negiranje genocida u Srebrenici i najave o otcepljenju manjeg bh. entiteta od države Bosne i Hercegovine mogu okarakterisati kao državni udar.

U peticiji su "tagovani" predsednik SAD Džo Bajden, Ujedinjene nacije, Savet Evrope, Evropski parlament i Interpol, što znači da su svi oni upoznati sa peticijom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ccc

pre 2 godine

a. mi srbi. koje smo kukavice, umesto da izadju svi politicari (opozicija, pozicija u RS) i da kazu javno to isto i time pruze podrsku, pola njih ce da se pravi ludo. i ima da. navija da uhapse. Dodika... najodvratniji smo narod, zato nas i jase ko stigne ... alo bre ajde hajka opsta na taj zakon i neposlusnost, u vidu svaki gradjanin RS da kaze to isto javno... da imaju jedno preko milion za hapsenje....

đedo boško

pre 2 godine

Znade se kome je bora čorba presela 95 g.

Mauser

pre 2 godine

Koliko ja znam Srbima je 95 'itekako prispjela čorba...

đedo boško

pre 2 godine

budete li dodika slušali,biće kuku na mene.dodik,čović,bakir i svi njihovi na robiju,BiH podjeliti na kantone i mirna Bosna.Sve dok je rs,federacije kad -tad će nekom čorba presesti.a odličan pokazatelj su 90e godine.

Baća

pre 2 godine

Dodik da zatraži diplomatsku i vojnu zaštitu Ruske Federacije, kao garanta Dejtonskog sporazuma. Tu je izlaz. Neko opet potpaljuje bure baruta u Bosni, a Srbi tamo, po običaju, opet razjedinjeni i ako ovako nastave da strančare, izgubiće Srpsku. Nije mi jasno šta to sada rade Šarović, Ivanić, Borenović. Nije im, izgleda, problem Bakir Izetbegović i program SDA o ukidanju Srpske, već Dodik. Ako, ljudi, opametite se već jednom.

Baća

pre 2 godine

Meni ovo miriše na početak rata u BiH. Bakir i Bošnjaci hoće da hapse Dodika i da silom uteraju Srbe u tor unitarne Bosne, a to ne može da se dobro završi. Ovako je počelo i prošlog puta, pa znamo kako se završilo. Zapad se po običaju meša i stavlja na jednu stranu. Sve ide u lošem pravcu, a stradaće opet običan narod.

nemanjicbgd

pre 2 godine

Balije, sedite mirni, bice bolje za vas. Ne cackajte mecku.

sombor

pre 2 godine

Pa ljudi treba sto pre napisati peticiju protiv, Nicka za taj genocid ako to ne uradimo doci ce nas glave nas srbe i republika srpska ce nestati toje njihov cilj svi srbi na proteste protiv Nicka samo tako mozemo spasiti republiku srpsku

Vlada

pre 2 godine

BIH je najveće silovanje nekog naroda u istoriji. Država koja nikad nije postojala, sa jezikom koji nikad nije postojao, drži zarobljen jedan narod.

Baća

pre 2 godine

Pa, taj srpski narod treba jednom da se oslobodi tamnice koja se zove Bosna. Ima načina. Ako mogu Albanci da proglase nezavisnost od Srbije, i to kao nacionalna manjina, mogu i Srbi kao konstitutivni narod u Bosni. Nema druge. Bošnjaci očigledno žele da vladaju Bosnom kao "građani". Ako Srbi na to pristanu, od Srpske neće ostati ništa. Ali, bez vojnog savezništva sa Rusijom to neće uspeti. Bošnjaci su uz NATO. Srpska treba da bude uz Rusiju i ODKB.

milankukic

pre 2 godine

uredu kad vidim da muđahedini i isis koji su nasli utociste u bosni tako pisu ali srpske izdajice e to je previse pa zato nam sve to i desava dkle da se daje prostor takvima

Zagor

pre 2 godine

Zašto pišete u futuru???!!! Čorba je već #presela# prije svega Miletu iz Laktaša i njegovoj bandi,a budu li pravoslavni iz bosne ponovo nasijedali na Miletove dimne bombe,presjest će im svima!

Baća

pre 2 godine

Nije ti baš komentar u zoni tolerancije i inteligencije. Ajde napiši nešto pametnije, Zagorec!

OVO JE POSLEDNJI EKSER U MRTVAČKI KOVČEG BiH! DODIK ŽESTOKO ODBACIO INCKOVU ODLUKU: GENOCID SE NIJE DESIO, prisiljeni smo da krenemo u disoluciju! /VIDEO/
Balkan

OVO JE POSLEDNJI EKSER U MRTVAČKI KOVČEG BiH! DODIK ŽESTOKO ODBACIO INCKOVU ODLUKU: GENOCID SE NIJE DESIO, prisiljeni smo da krenemo u disoluciju! /VIDEO/

Odluka kojom je Valentin Incko, odlazeći visoki predstavnik u BiH, nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH kojima se zabranjuje i kažnjava negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca, pokazuje da je on tipični srbomrzac i odmah kažem da Srpska to odbacuje - rekao je danas Milorad Dodik srpski član Predsedništva BiH na konferenciji za novinare u Banjaluci

23.07.2021

12:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija