• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.08.2021

19:08

BAKIROVO "KONAČNO REŠENJE"! Nacističkim sloganom traži zabranu za Srbe da budu Srbi!

AP/Photo

Balkan

BAKIROVO "KONAČNO REŠENJE"! Nacističkim sloganom traži zabranu za Srbe da budu Srbi!

Podeli vest

Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović rekao je danas na Predsedništvu stranke da su usvojeni pojedini zaključci, među kojima i, kako je naveo, "konačno rešnje"

Slobodna dalmacija je prenela sve zaključke koji su usvojeni, a interesantan je onaj pod rednim brojem 7 koji glasi: 

Foto: Printscreen

- Predsedništvo SDA smatra da je predlog Pravnog tima SDA za izmene Ustava BiH i Izbornog zakona BiH dobra osnova za postizanje konačnog rešenja kroz pregovore svih parlamentarnih stranaka. Uklanjanjem prefiksa Bošnjak, Hrvat i Srbin u delu Ustava koji se odnosi na članove Predsedništva BiH bila bi omogućena implementacija presude Evropskog suda za ljudska prava u predmetu Sejdić-Finci, te presuda u predmetima Šlaku, Pilav, Zornić i Pudarić.

Izetbegović nacističkim sloganom "konačno rešenje" traži zabranu za Srbe da budu Srbi.

Podsetimo, "konačno rešenje" je bio plan Nacističke Nemačke za sistemski genocid nad evropskim Jevrejima, koji je doveo do završne najsmortonosnije faze Holokausta.

Foto: Printscreen

Tekst potpisa

Hajnrih Hilmer je bio glavni arhitekta plana, a Adolf Hitler ga je nazvai konačno rešenje Jevrejskog pitanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 2 godine

Konačno rešenje je da se i Srbi i Hrvati oslobode i ovog šoviniste, i dinastije Izetbegović i tamnice naroda koja se zove BiH.

Zagor

pre 2 godine

Debilko,bujrum pa ti oslobodi :) Nisu mogli tata ni djed,pa možda ti možeš...ha? he he he

HAG

pre 2 godine

he he he Isto traži i za hrvate i bošnjake! Za razliku od Bakira i Bošnjaka,srbi su poput Hitlera imali i uglavnom ostvarili #konačno rješenje# tako što su napravili genocid nad Bošnjacima( nacisti nad jevrejima),etnički očistili dio BiH od nesrba tako da se jednim dijelom BiH ne može proći a da se ne zapne za masovnu grobnicu prepunu kostiju Bošnjaka i Hrvata kao i ostalih nesrba! Medjutim dobro je što je to opšte poznato u cijelom svijetu,za razliku od verbalnih dijareja koje prosipa diletantski informer i to iz dubine Vučkovog šupka ;)

milankukic

pre 2 godine

doci ce kraj klanu izetbegovicevih nacistickih ideja jer mu je i babo to radio

raso

pre 2 godine

ja neznam sta da kazem ovoj budali on bi trebao poslusati sta drmne i rece ovaj treba pod hitno na kontrolu njemu negde curi kisik

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59