• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

21.08.2021

17:07

DRAGANA PLANIRALA DA ZATVORI PRODAVNICU TAJ DAN, NIJE NI SLUTILA DA ĆE JOJ BITI POSLEDNJI! Detalji užasnog zločina u Prnjavoru!

Balkan

DRAGANA PLANIRALA DA ZATVORI PRODAVNICU TAJ DAN, NIJE NI SLUTILA DA ĆE JOJ BITI POSLEDNJI! Detalji užasnog zločina u Prnjavoru!

Podeli vest

Višegodišnji pomućeni bračni odnosi kulminirali su u subotu ujutro velikom porodičnom tragedijom Spasojevića u prnjavorskom selu Crkvena, kada je 56-godišnji Zoran nožem zaklao svoju tri godine mlađu suprugu Draganu (53), a zatim se ubio strujnim udarom

Krvava drama odigrala se na njihovom porodičnom imanju, tačnije u prodavnici u prizemlju porodične kuće, gde je jutros nešto pre 7 časova svoju gazdaricu, Draganu, u lokvi krvi i zaklanu zatekla šokirana prodavačica, piše Kurir.

Telo njenog supruga, ubrzo je pronađeno u podrumu kuće. Kako saznajemo sa mesta tragedije, oko zgloba ruke pronađen mu je strujni kabal, kojim je, nakon počinjenog zločina, izazvavši kratki spoj, prekratio i svoj život, prenosi Srpskainfo.

- Opšte je poznato da već godinama Dragana i Zoran nisu živeli u dobrim bračnim odnosima. Niko tačno ne zna zašto ali tako je bilo. U, kako se pokazalo, trajno pomućenim bračnim vodama, najviše su ih održavali troje odrasle dece, mada su u porodičnom domu praktično živeli odvojeno - pričaju šokirani meštani, piše Kurir.

Ipak, malo je ko od njih mogao i slutiti da će se ti nesporazumi okončati užasnim ubistvom i isto takvim samoubistvom.

Komšije se prisećaju da im je Dragana pričala da joj je „sve prekipelo“ i nagoveštavala da će da zatvori tu porodičnu prodavnicu. Čak je, navodno, planirala da joj u subotu bude poslednji dan rada u prodavnici, ne sluteći da će joj to, zapravo, biti poslednji dan u životu.

- Dragana je metlom mela ispred prodavnice i kada je, desetak minuta pre 7 časova, ugledala Zorana, ušla je u prodavnicu, a on za njom. Već smo se nekako bili navikli na njihove i javne svađe, pa i kada smo čuli više puta „joj, joj!“ Nismo ni slutili da će sve tako biti munjevito i tragično. Toga ćemo biti svesni tek kada je, po ulasku u prodavnicu, njihova radnica-prodavačica počela da zapomaže - pričaju komšije.

Oni su ubrzo potom, u podrumu kuće, pronašli i Draganovo beživotno telo, sa već pripremljenim kablom omotanim oko ruke, kao i prekidačem kojim ih je stavio u strujni pogon. Očito da je to bio završni čin njegovog paklenog plana da na tako užasan način, ugasi i i suprugin i svoj život.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da je policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor u subotu ujutro prijavljeno da je u mestu Crkvena, u prostorijama trgovinske radnje, koja se nalazi u sklopu stambene kuće, pronađeno beživotno telo D.S.

- Pregledom kuće, u podrumskim prostorijama pronađeno je i beživotno telo Z.S. O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva, Banjaluka koji je izašao na lice mesta događaja i rukovodi uviđajem - rekli su iz banjalučke Policijske uprave ne navodeći detalje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17