• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

21.10.2021

10:56

PLJAČKAŠ IZ NIKŠIĆA UHAPŠEN U TREBINJU Osumnjičeni za krađu 380.000 evra i ubistvo priveden, u toku potraga za ostalima

Printscreen You Tube Dan

Balkan

PLJAČKAŠ IZ NIKŠIĆA UHAPŠEN U TREBINJU Osumnjičeni za krađu 380.000 evra i ubistvo priveden, u toku potraga za ostalima

Podeli vest

Osoba sa inicijalima S.A. iz Bileće uhapšena je zbog sumnje da je učestvovala u oružanoj pljački u Nikšiću, u kojoj je ubijen radnik obezbeđenja Ljubiša Mrdak, saopštila je Policijska uprava Trebinje, prenosi portal RTCG

U policijskom saopštenju se navodi da su pripadnici PU Trebinje postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju, izvršili pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi S.A., i da su tom prilikom pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvetljavanju krivičnog dela razbojništvo, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću.

Do pljačke je došlo juče oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac za isplatu penzija i tom prilikom ranili jednog čuvara, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom.

Foto: Printskrin Youtube/Televizija Nikšić


Radnik obezbeđenja Ljubiša Mrdak (50), koji je pljačkaše pokušao da spreči u tom naumu je kasnije podlegao povredama zadobijenih ranjavanjem.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobegli u nepoznatom pravcu a oteli su oko 380.000 eura.

Iz Uprave policije je saopšteno da se intenzivno traga za izvršiocima razbojništva, a da je u mestu Grebice pronađeno zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korištno u izvršenju ovog krivičnog dela.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17