• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer.rs

22.09.2019

21:40

MLADIĆI BILI NA ISTOJ ŽURKI, A ONDA POČELI DA UMIRU JEDAN ZA DRUGIM! Najmanje troje preminulo, još četvoro u teškom stanju!

Vesti

MLADIĆI BILI NA ISTOJ ŽURKI, A ONDA POČELI DA UMIRU JEDAN ZA DRUGIM! Najmanje troje preminulo, još četvoro u teškom stanju!

Podeli vest

Najmanje tri muškarca su preminula, a četiri se nalaze u teškom stanju u bolnici nakon što su zajedno boravili na jednoj proslavi u američkom gradu Pitsburgu. Tačan uzrok smrti još nije utvrđen

Hitna pomoć dobila je poziv u nedelju oko 7.30 časova da petorica mladića, sa narandžastim narukvicama, leže bez svesti u jednom stanu. Po dolasku na lice mesta lekari su pronašli i šestu žrtvu kako bez svesti leži u liftu, dok su sedmog mladića pronašli bez svesti na ulici nedaleko od zgrade iz koje je stigao poziv na pomoć.

Dvojica od petorice mladića u stanu preminuli su pre dolaska lekara, dok su svi ostali u besvesnom stanju prevezeni u bolnicu. Mladić koji je pronađen u liftu preminuo je nedugo nakon toga.

(FOTO) ZBOG LJUBOMORE IZBOLA DEČKA NOŽEM, a sada ima fanove koji traže da bude oslobođena jer je SUVIŠE LEPA!

Policija je odmah izašla na lice mesta, ali još nije uspela da otkrije tačan uzrok smrti. Veruje se da su mladići bili na žurki, najverovatnije u nekom od gradskih klubova, s obzirom na to da su nosili narukvice koje omogućavaju ulaz u klub.

U prvi mah se verovalo da su se možda otrovali ugljen-monoksidom, ali nakon detaljne pretrage zgrade, ustanovljeno je da je sve uredu sa ventilacijom. Rezultat obdukcije bi trebalo da potvrdi tačan uzrok smrti, ali policija sumnja da su mladići konzumirali narkotike, te da je došlo do predoziranja.

- Veruje se da je u pitanju izolovani incident prekomerene upotrebe narkotika. Istraga je i dalje u toku - saopštili su iz policije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17