• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

28.09.2019

15:06

PRLJAVA AMERIČKA PROVOKACIJA NA NEBU IZNAD DONBASA! Američka bespilotna letelica krenula prema teritoriji Rusije, JEDAN NERVOZNI PRST NA OKIDAČU MOGAO JE DA ZAPOČNE SVETSKI RAT!

Vesti

PRLJAVA AMERIČKA PROVOKACIJA NA NEBU IZNAD DONBASA! Američka bespilotna letelica krenula prema teritoriji Rusije, JEDAN NERVOZNI PRST NA OKIDAČU MOGAO JE DA ZAPOČNE SVETSKI RAT!

Podeli vest

Američki izviđački bespolotni avion primećen je blizu ruskih granica kako nadgleda Donbas i crnomorsku obalu Rusije, javio je "Plejn radar", prenosi Sputnjik

Rusko ministarstvo odbrane više puta je od Vašingtona tražilo da obustavi nadgledanje u blizini granica Rusije, jer će morati da reaguju, ali je vojska SAD te zahteve ignorisala.

Kako je objavio "Plejn radar", "Global hauk" je poleteo iz Italije pa je preleteo preko Grčke, Bugarske, Rumunije i Ukrajine. Potom je prišao Krimu, a zatim se vratio u bazu u Italiji.

Strane bespilotne letelice i izviđački avioni, posebno američki, sve više počinju da se pojavljuju na granicama Rusije - iznad Crnog mora i u blizini Kalinjingradske oblasti. Takođe su primećeni i u blizini ruskih baza u Siriji.

Bez obzira na apele Ministarstva odbrane Rusije, Pentagon odbija da prekine sa izviđačkim operacijama blizu ruskih granica.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija