• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer.rs

29.10.2019

15:22

UBILI SMO I BAGDADIJEVOG NASLEDNIKA! Tramp tvrdi da su likvidirali i prvu zamenu VOĐE ISIS! Niko ne zna KO JE ON!

Vesti

UBILI SMO I BAGDADIJEVOG NASLEDNIKA! Tramp tvrdi da su likvidirali i prvu zamenu VOĐE ISIS! Niko ne zna KO JE ON!

Podeli vest

Američka vojska ubila je osobu koja bi najverovatnije nasledila Abu Bakr al Bagdadija na mestu lidera takozvane Islamske države, izjavio je danas predsednik SAD Donald Tramp

- Upravo je potvrđeno da su američki vojnici ubili prvu zamenu Abu Bakr al-Bagdadija. Najverovatnije bi preuzeo prvo mesto- naveo je Tramp na Tviteru.

 

 


Tramp nije precizirao na koga misli, i nikome još nije jasno o kome se radi. Međutim, SAD su u ponedeljak potvrdile da je ubijen portparol takozvane Islamske države Abu al Hasan al Muhadžir, koji je važio za drugog čoveka te ekstremističke organizacije, prenosi Rojters.

 

 

Sa druge strane, mediji su juče naveli da je novi vođa ISIS, po ličnoj naredbi Bagdadija, postao Abdulah Kardeš, poznatiji po nadimku "Uništitelj". Bagdadi ga je, kako su preneli mediji, za svog naslednika postavio još u avgustu.

OVO JE UNIŠTITELJ! ISIS NIJE MRTAV, VEĆ IMA NOVOG VOĐU! Abdulah Kardeš, POZNAT PO SVOJOJ BRUTALNOSTI, naslednik je al Bagdadija! (FOTO/VIDEO)

Kurdske snage u Siriji su u nedelju saopštile da je Muhadžir ubijen u zajedničkoj akciji kurdskih i američkih trupa na severu Sirije i da je likvidiran u nastavku operacije u kojoj je prethodno poginuo lider ID Abu Bakr al Bagdadi.

SAD POTVRDILE SMRT BAGDADIJEVOG PORTPAROLA! On je ubijen u odvojenoj operaciji!!

Kurdske snage su saopštile da je Muhadžir bio "desna ruka" lidera ID Bagdadija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17