• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

11.11.2019

22:33

UBIO SUPRUGU POSLE 30 GODINA BRAKA! Bizarna tragedija u Velsu!

Vesti

UBIO SUPRUGU POSLE 30 GODINA BRAKA! Bizarna tragedija u Velsu!

Podeli vest

Džefri Bran (71) osumnjičen je da je ubio suprugu s kojom je 30 godina u braku Mejvis Bran (69) tako što ju je polio vrelim uljem, čulo se tokom suđenja mužu. On je ženu navodno usmrtio u njihovoj radnji u Karmartenšajeru u Velsu, posle svađe

Žena je pretrpela ozbiljne opekotine pošto je muž navodno bacio na nju fritezu prepunu vrelog ulja. Preminula je u bolnici šest dana posle incidenta koji se desio u oktobru prošle godine.

Prema navodima tužioca, incident se nije desio slučajno, već je muž s namerom bacio fritezu na ženu. Par, koji nije imao dece, bio je vlasnik manjeg broja nekretnina i prodavnica širom južnog Velsa.

Na suđenju se čulo da su upravo finansijski problemi u njihovim "poduhvatima" bili razlog što je dolazilo do svađa oko novca. U mesecima pre tragedije, njihov odnos je bio sve lošiji, a Mejvis je zvala prijateljicu da joj se žali plačući da joj suprug "postaje sve bezobrazniji".

(VIDEO) OVAKO IZGLEDAO PAKAO! Australija u plamenu, dim vidljiv ČAK IZ NOVOG ZELANDA!

Prema rečima Gereta Dejvisa, prijatelja koji je živeo s njima, popodne 23. oktobra prošle godine, Mejvis Bran se vratila kući naga od pojasa nagore vičući "Ispečena sam!", "Po celom telu sam polivena uljem!". On je naveo da joj je telo bilo jarko crvene boje i da je koža počela da joj se ljušti sa zglobova. Uprkos povredama, Mejvis je tražila da se donese još ribe za mušterije i odbila da se zove hitna pomoć.

Prema rečima Gereta Dejvisa, Džefri je imao posekotinu iznad oka, a njemu je rekao da je Mejvis pržila ribu kada se okliznula, zakačila i fritezu, koja je pala na nju. Međutim, prijateljica Kerolin Morgan kaže da je Mejvis pozvala vrišteći: "Džef je bacio vrelo ulje na mene! Molim te, dođi!". Ona je navela da je zatekla Mejvis u šoku, kako se trese. Porodičnom prijatelju je rekla da zove hitnu pomoć, a Džefu da zatvori radnju.

Muž negira ubistvo. Suđenje se nastavlja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17