• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/informer.rs

12.11.2019

14:25

(VIDEO) SLUŽAVKA SNIMILA TAJNI VIDEO U KOJEM MOLI ZA POMOĆ: 'Oslobodite me, umreću!' Gazda je stavio u vrelo ulje i 15 dana držao zaključanu!

Vesti

(VIDEO) SLUŽAVKA SNIMILA TAJNI VIDEO U KOJEM MOLI ZA POMOĆ: 'Oslobodite me, umreću!' Gazda je stavio u vrelo ulje i 15 dana držao zaključanu!

Podeli vest

Služavka (25) iz Bangladeša tvrdi u videu da je gazda iz Saudijske Arabije seksualno zlostavlja, da je ubacio u vrelo ulje i vezao je

Žena je na društvenim mrežama objavila tajno snimljen video u kojem u suzama prepričava zlostavljanje koje je preživela.

Očajna žena na snimku moli da je neko odvede kući, dok govori da je bila napadnuta, izgladnjivana i držana u zatvoru 15 dana.

Pokazala je i ožiljke na rukama koji su navodno nastali od vezivanja.

PRIČALA JE SVIMA DA JE KUĆA UKLETA jer je iznenada UMRLO 6 ČLANOVA PORODICE, sada je otkrivena JEZIVA TAJNA! (VIDEO)

- Verovatno neću živeti dugo, molim vas spasite me. Držao me zaključanom 15 dana i jedva mi je dao nešto hrane. Vrelim uljem mi je opekao ruke i vezao me - rekla je očajna žena.

Vlasti Bangladeša zatražile su da se njihova državljanka vrati kući, nakon što je na snimku opisana eksploatacija koju doživljavaju siromašni Azijci koji rade u inostranstvu.

Snimak je izazvao talas protesta u Daki u Bangladešu protiv tretmana radnika.

ISKOPALA SEBI OČI I DRŽALA IH U RUKAMA! Jeziv prizor šokirao svet: 48 sati nisam spavala, SAMO SAM SE DROGIRALA

Žena je i dalje u kući poslodavca i njen telefon je navodno konfiskovan. Njena porodica rekla je kako pokušava da je vrati kući, ali da ne uspeva u tome. Njoj je navodno obećan posao u bolnici, ali je prevarena i pretvorena u služavku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17