• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

25.12.2019

15:56

PENTAGON U STRAHU! Testirana nova BALISTIČKA RAKETA koja može da UGROZI AMERIKU!

Vesti

PENTAGON U STRAHU! Testirana nova BALISTIČKA RAKETA koja može da UGROZI AMERIKU!

Podeli vest

Ratna mornarica Narodnooslobodilačke armije Kine testirala je balističku raketu koja može pogoditi cilj u bilo kom mestu u Sjedinjenim Američkim Državama, piše „Vašington tajms“, pozivajući se na izvore u Pentagonu

Prema pisanju medija, najnovija raketa JL-3 lansirana je 22. decembra sa nuklearne podmornice klase „Đin“, koja se u momentu lansiranja nalazila pod vodom u zalivu Bohaj, na severozapadu Žutog mora.

Lansiranje balističke rakete su zabeležili američki izviđački sateliti, koji su je pratili tokom celog leta u smeru zapada, ali detalji lansiranja nisu saopšteni.

AMERI GUBE VOJNU SUPERIORNOST! Ova zemlja postaje NAJVEĆA POMORSKA VELESILA i to niko NE MOŽE DA SPREČI!

Portparol Pentagona Dejvid Istbern izjavio je da nema informacije o tom događaju.

Prema pisanju „Vašington tajmsa“, Kina je testirala raketu u vreme kada je objavljeno da američka obaveštajna služba očekuje lansiranje rakete velikog dometa u Severnoj Koreji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija