• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2019

12:55

TERETNI BROD UDARIO U OBALU BOSFORA! Saobraćaj obustavljen!

Vesti

TERETNI BROD UDARIO U OBALU BOSFORA! Saobraćaj obustavljen!

Podeli vest

Teretni brod udario je danas u obalu Bosfora u Istanbulu, zbog čega je saobraćaj u tom delu moreuza bio obustavljen, javio je CNN Turk

U incidentu niko nije povređen. Iz kancelarije guvernera je saopšteno da je neposredno pre udara najverovatnije otkazao motor broda.

Privremeno je obustavljen saobraćaj u tom delu moreuza, a brod će biti izvučen, preneo je Rojters, napominjući da su ovakvi incidenti retki.

ERDOGAN ODLUČIO: U januaru šaljemo vojsku u Libiju!

U pitanju je brod "Songa Iridum" koji plovi pod zastavom Liberije, a incident se desio dok se približavao luci Ambarli u Istanbulu.



"Hurijet" piše da je brod isplovio iz luke Odesa u Ukrajini i da se nasukao 25 minuta nakon ulaska u Bosforski moreuz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija