• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

28.12.2019

15:22

BOGA SE NE BOJI! MILO POTPISAO SRAMNI ZAKON O OTIMANJU SRPSKIH SVETINJA U CRNOJ GORI!

Vesti

BOGA SE NE BOJI! MILO POTPISAO SRAMNI ZAKON O OTIMANJU SRPSKIH SVETINJA U CRNOJ GORI!

Podeli vest

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović potpisao je danas Zakon o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica, javljaju podgorički mediji

Taj akt je usvojen preksinoć u Skupštini, glasovima vladajuće koalicije i SDP-a. Izglasavanju zakona je prethodio incident u parlamentu, nakon kojeg su uhapšeni svi poslanici Demokratskog fronta.

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić, pozvao je ranije danas Đukanovića da ne donese ukaz o Zakonu o slobodi veroispovesti, već da ga vrati ponovo Skupštini kako bi se uklonili njegovi nedostaci i donio nov zakon.

Zakon će ubrzo biti objavljen u Službenom listu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Продана душа... АНАТЕМА за сва времена...!

spasitelj

pre 4 godine

zar nije Djukanovica postavila ona ista Nato insitucija koja je izvrsila zlocin protic covecantsbva i postavila krunu na zastavu Srbije i na Dedinje , a tu krunu nije izabrao narod , pa se sada u Beogradu stvara elita i oligarhija koja sve bolje zivi kao da su amerikanci a Srbi indijanci , a za to vreme Srbija se rasprodaje svetskim bankarima i narod sve gore zivi . U medjuvremenu zabavni je program i silikonske gologuze politicki dominiraju , a silovatelji su pusteni iz zatvora da napadaju decu. I to sve odgovara i svetskim bankarima , popovima i krajevskim porodicama jer svi oni vole decu takodjer .

Amater

pre 4 godine

CRNA GORA JE PODELJENA ALI GLAVNI TAS NA VAGI CINE ALBANCI ALI I TO JE BITNO DA SRBIJA STITI BIVSE LJUDE IZ VRHA DPS-a UMESTO DA IH PROTERA PA NEKA TAMO ZIVE I RADE ZASTA SU GLASALI NA REFERENDUMU.MENI JE VISE MUKA DA CRNOGORCI U BEOGRADU ODLUCUJU O BUDUCNOSTI MOG DETETA I DA GDE KOD UDJES U NEKU JAVNU USTANOVU RUKOVODECI KADAR JE CRNOGORSKI.MISLIM DA JE DOSLO VREME DA SE TO PROMENI U SRBIJI.

kiza

pre 4 godine

Milo, milo, milo kece ti bolje stoji od titovke.

spasitelj

pre 4 godine

Crna Gora je Rothschildova privatna bankarska drzava , oni i financiraju kriminalce , mafije , ratove , naciste i teroriste, a bankar Rothschild voli istorijske vrednosti i umetnosti pa su mu se svidele i srpske svetinje uklesane u kamenu . Mozda je to neko i prodao pa danasnja elita lepo zivi od drzavnih dugova i narodnih para. Bitno da ima pecenja , prasetine , jagnjetine , gole piletine , da je zabavni program a nema obrazovnog .

Marko

pre 4 godine

Kakav bog? Milo je komunista po odeološkom opredeljenju,a biznismen po profesiji. Vlasti se dočepao da bi se obogatio. Od Crne Gore će napraviti državu gde brat brata mrzi, a možda i fizički napadne. Žalosno kakvi su nam funkcioneri na vlasti! On samo sprovodi politiku Amerike, Albanije i Nemačke za šta je dobro nagrađen. Ovde običan narod ne shvata ko u svetu hoće Srbima i Srbiji da se osveti za Prvi i Drugi svetski rat. Naravno, Nemci i nemački nacisti koji su kolektivno prebegli u Nemačku posle rata. Zato priča, da su nam Nemci prijatelji je u najmanju ruku smešna. Oni nas samo koriste.

Ljubo

pre 4 godine

Pa sto bi se bojao ,kada svi iza njega stoje pa i sam Beograd ga podrzava !

Ce

pre 4 godine

Ko od maca zivi od maca strada. Opet se neki igraju bogova. Ovaj put su karte malo vise mesane.

laki

pre 4 godine

nije om prvi put da otimaju tudje. tako su oteli i jat-ove aerodrome tivat i podgoricu u koje nisu uložili nijedan dinar. obezvređivanje jat-a su iskoristili i oteli oba aerodroma.

Savo

pre 4 godine

Мало чудан наслов "Бога се не боји..." па, Мило је атеиста/безбожник/комуниста. Како онда да се боји Бога, кад у Бога не вјерује?

MilosObilic1389

pre 4 godine

Kominista ne može biti čovek ogrezao u bogatstvu krvlju stečeno...To je bezbožnik - MAFIJAŠ...!! kakav CRNI "komunista"...? Komunizam je nešto sasvim drugo...Ne frljajte se - neznanjem...!!

Saradžogla

pre 4 godine

Gospodo komentatori slučajno sam prebirao TV kanale na kablovskoj kad ono Đukanović ima intervju.SVE ŠTO JE GOVORIO IMAO JE PRAVO.Opisivao je bahatost popova srba.Sede kada se izvodi crnogorska himna?Ko se venčava svatovi u crkvu ne smeju da unesu crnogorsku zastavu iako to žele.Vlasništvo nekretnina crkve su u haosu?Ne zna se koliko je i dokle je?Država samo želi da katastar bude istinit.PS.Šešelj preti da će ,,njegovi'' u Crnoj Gori ,,ono'' da uradi materi Markoviću crnogorskom premijeru.GDE JE ŠEŠELJ ROVARIO TU VIŠE SRBA NEMA!

MilosObilic1389

pre 4 godine

Мило је већ покојник - само му то још нико није казао...Видећете...Убиће га човек, који га "чува"...

Sasa

pre 4 godine

Pa zar je trebalo 20-25 god da neki vide kakav je ovo los covek.Sve je kod njega u novcu.On je zavrsio svoju misiju politicku.Vratimo malo pamcenje unazad i ovo nije nikakvo cudo sada.On je hodajuca soton ili Juda.

milan lala

pre 4 godine

To sto Milo Djukanovic cini, cini uz podrsku svoje porodice i velikog dela milogoraca jer se javno nisu ogradili od njegovih postupaka prema crkvi . Zato treba crkva da Mila Djukanovica i njegove milogorce anatemise - prokune . On je postao veci izdajnik od Vuka Brankovica . Vuk izdade u jednoj bitci a ovaj izdaje svakodnevno do unistenja svega sto je Srpsko. Neka je proklet .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17