• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/vz.ru

06.01.2020

11:47

(VIDEO) HAMNEI SE GUŠIO U SUZAMA NAD ODROM GENERALA! Potresne scene u Iranu, milioni se opraštaju od Sulejmanija!

Vesti

(VIDEO) HAMNEI SE GUŠIO U SUZAMA NAD ODROM GENERALA! Potresne scene u Iranu, milioni se opraštaju od Sulejmanija!

Podeli vest

Iranski duhovni vođa ajatolah Ali Hamnei zaplakao je nad odrom ubijenog generala kasema Sulejmanija koga je u Bagdadu, po naređenju predsednika SAD Donalda Trampa, dronom likvidirala američka vojska

Snimci na kojima Ali Hamnei nautešno plače objavljeni su na društvenim mrežama. Prethodno je Sulejmanijeva ćerka Zeinab zapretila Trampu osvetom, rekavši da će uslediti odgovor zbog smrti  njenog oca.

Milioni Iranaca opraštaju se od Sulejmanija koji je ubijen 3. januara u američkoj specijalnoj operaciji. Sulejmani je bio komandant jedinice specijalnih snaga Islamske revolucionarne garde Al-Kuds. 

 

 

Nakon toga, irački parlament glasao je za povlačenje američkih trupa i njihovih saveznika iz zemlje u kojoj su od 2003. godine. Donald Trump je rekao da će Bagdad, ukoliko Irak želi da SAD povuku svoje trupe, morati da plati milijarde dolara.

Sve o dramatičnim događajima posle ubistva iranskog generala Kasema Sulejmanija čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ludi Vane

pre 4 godine

Pa sta je taj IRANSKI genaral trazio u IRAKU, IRAK nije njegova drzava......

RINGISPIL

pre 4 godine

Samo neka se dohvate persijanci i indijanci i naka potraje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija