• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

17.01.2021

18:53

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MILANA LONČARA! Policija u Filadelfiji izdala saopštenje, ali jedna informacija i dalje napoznata!

Vesti

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MILANA LONČARA! Policija u Filadelfiji izdala saopštenje, ali jedna informacija i dalje napoznata!

Podeli vest

Policija u Filadelfiji saopštila je da su uhapšeni osumnjičeni za ubistvo dvadesetpetogodišnjeg Milana Lončara, koji je u sredu uveče ubijen dok je šetao psa u najvećem gradu Pensilvanije

Policija nije saopštila imena uhapšenih, kao ni broj osoba koje su zbog ubistva završili iza rešetaka.

Milan Lončar je ubijen u sredu uveče kod je šetao psa u Filadelfiji.

Policija je saopštila da su Lončaru prišla dva muškarca, od kojih je jedan u njega uperio pištolj.

Pokušavali su da mu pretresu džepove, pre nego što mu je jedan od napadača ispalio metak u grudi.

Pola časa kasnije, Milan Lončar je preminuo je lokalnoj bolnici.

Foto: printscreen/nbcphiladelphia

Ubijeni Milan Lončar i mesto ubistva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija