• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

02.02.2021

10:57

RUTINSKI ČAS AEROBIKA! Nije ni slutila da se iza njenih leđa dešava DRŽAVNI UDAR! /VIDEO/

Vesti

RUTINSKI ČAS AEROBIKA! Nije ni slutila da se iza njenih leđa dešava DRŽAVNI UDAR! /VIDEO/

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je slučajno otkrio početak vojnog udara u Mjanmaru

Na videu, objavljenom i na Jutjubu, instruktorka aerobika King Hin Bai je snimajući čas aerobika zapravo slučajno snimila početka puča. Ona inače svoje časove snima na bulevaru Jaza Htarni, koji vodi do zgrade parlamenta.

Tako je bilo i ovaj put, kada je tokom svoje jutarnje rutine slučajno snimila početak puča.

Naime, u jednom trenutku na snimku se vidi konvoj crnih vojnih vozila koja se kreću ka zgradi parlamenta.

U snimku koji je postao viralan, vidi se kako ona nesvesna svega što se dešava bezbrižno nastavlja da vežba dok vojska zauzima zgradu i hapsi političare te zemlje, uključujući i predsednicu vladajuće Nacionalne lige za demokratiju Aung San Su Ći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija