• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Jutarnji.hr

24.02.2021

14:48

TURISTA SLUČAJNO SNIMIO BRUTALNO UBISTVO! Slikali su "selfi", a onda je muž trudnu BACIO SA LITICE zbog ovoga! /VIDEO/

Vesti

TURISTA SLUČAJNO SNIMIO BRUTALNO UBISTVO! Slikali su "selfi", a onda je muž trudnu BACIO SA LITICE zbog ovoga! /VIDEO/

Podeli vest

Tužitelji su kazali kako je Ajsal sve osmislio kako bi dobio novac od osiguranja ugovorenog nedugo pre ženine smrti

Hakan Ajsal (40) uhapšen je zbog ubistva svoje trudne supruge Semre Ajsal (32) u julu 2018. godine dok su bili na odmoru u Dolini leptira u provinciji Mugla na mediteranskoj obali Turske.

Ajsal je navodno gurnuo ženu u sedmom mesecu trudnoće s litice nakon čega su i ona i nerođena beba na mestu poginule.

Pre ubistva, par se fotografisao na litici, a tužitelji su kazali kako je "nesreća" zapravo ubistvo koje je Ajsal izvršio kako bi dobio novac od osiguranja ugovorenog nedugo pre Semrine smrti.

 

 

Sada se u javnosti pojavio video zapis koji pokazuje par kako hoda po opasnim strminama nekoliko trenutaka pre nego što je žena gurnuta u smrt.

Vidi se kako Ajsal drži suprugu za ruku dok se penju preko stena kako bi imali bolji pogled na Egejsko more. Turista koji je snimio video kazao je kako je primetio da se Ajsal ponaša čudno.

U optužnici stoji kako je Ajsal počinio ubistvo s predumišljajem, polisu osiguranja od nezgode sklopio je u njeno ime uz jamstvo od 400.000 turskih lira.

Tužitelji tvrde da su na litici proveli tri sata jer je Ajsal čekao trenutak da oko njih ne bude nikoga.

Čim je shvatio da su sami, gurnuo ju je u ponor.

Nedugo nakon "nesreće" Ajsal je tražio isplatu osiguranja, no to je odbijeno nakon što su se pojavile vesti o istrazi. Visoki kazneni sud u Fethijeu odredio mu je pritvor zbog ubistva s predumišljajem.

- Kad smo išli da identifikujemo telo, Hakan je sedio u autu. Moja porodica i ja samo slomljeni, no Hakan nikad nije delovao tužan - rekao je na sudu brat žrtve Naim Jolku pa dodao: "Moja sestra je uvek bila protiv podizanja kredita. Međutim, nakon što je umrla, saznali smo da je Hakan podigao tri kredita na njeno ime".

Naim Jolku posvedočio je i kako se njegova sestra oduvek bojala visine.

Ajsal je na sudu odbacio odgovornost za smrt supruge.

- Nakon što smo uslikali "selfi", moja žena je stavila mobitlni telefon u torbu. Kasnije me zamolila da joj ga dam. Ustao sam i napravio par koraka i onda je čuo kako vrišti iza mojih leđa. Kad sam se vratio, nje više nije bilo. Nisam je gurnuo - rekao je Hakan i dodao kako je njihov bankar ugovarao polisu, a on je odneo supruzi samo da potpiše. Tvrdi kako nije pažljivo čitao polisu, niti je znao da je u njoj član o ličnom osiguranju za slučaj nesreće u kojem se navodi da će on biti naslednik ako Semra umre.

Istraga je još uvek u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17