• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.03.2021

16:33

"OKRUTNOST PREMA NJIMA JE NEČUVENA"! Hilari stala na stranu princa Harija i Megan, pa se obrušila na kraljevsku porodicu!

Vesti

"OKRUTNOST PREMA NJIMA JE NEČUVENA"! Hilari stala na stranu princa Harija i Megan, pa se obrušila na kraljevsku porodicu!

Podeli vest

Hilari Klinton optužila je britanske medije zbog "okrutnosti" prema Megan Markl ali i kraljevsku porodicu koja joj nije pružila podršku jer nisu podržali "mladu ženu koja samo želi da živi svoj život"

Bivša američka državna sekretaka prokomentarisala je za američke medije intevju koji su princ Hari i Megan dali Opri Vinfri, a koji je emitovan na televiziji CBS.

- Bilo mi je tako drago dok sam ih gledala - rekla je Hilari Klinton, dodajući da je par upoznala ranije kao i da je poznavala Harijevu majku, princezu Dajanu.

Klinton je dodala da je "srceparajuće" gledati ostvarenu Megan koju birokratija koja okružuje kraljevsku porodicu ne prihvata, kao ni britanski mediji.

Foto: AP photo

- I ja sam imala problema sa britanskim tabloidima, kao što je imao svako ko je poznat javnosti, ali njihova okrutnost prema Megan je nečuvena - rekla je Hilari Klinton.

- Činjenica je da nije dobila podršku kraljevske porodice, uz stav: "Hajde samo da se pretvaramo da se ništa nije dogodilo, pa će sve nestati, ona samo treba da spusti glavu", pa, ova mlada žena nije htela da drži glavu dole - kaže Hilari Klinton i dodaje:

Znate, ovo je 2021. i ona je želela da živi svoj život, želela je da bude potpuno angažovana i imala je puno pravo da se tome nada.

Tokom dvočasovnog intervjua sa Oprom, Hari i Megan su otvorili dušu i ispričali sve o životu i problemima u Britanskoj kraljevini i tvrdili da su bili izolovani od strane raznih struktura i namerno blaćeni u medijima.

Foto: Printscreen/ You Tube/ CBS

Megan Markl

Megan je preiznala da ej bila opterećena kraljevskim načinom života i da je imala suicidne misli.

Komentarišući ove tvrdnje kraljevskog para, Klinton je rekla: "Mislim da svaka institucija ... mora da napravi više prostora i prihvatanja za mlade ljude, posebno za mlade žene, koje ne treba prisiljavati na kalup koji više nije relevantan, ne samo za njih već i za naše društvo."

Klintonova je završila komentarisanje kraljevskog para hvaleći ih što su se zauzeli za sebe i svoju decu i pozvala kraljevsku porodicu da "bude dinamičnija i naprednija nego što je trenutno“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija