• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/no

06.05.2021

14:34

ŠOKANTAN SNIMAK MILA I OLBRAJTOVE KOJI ĐUKANOVIĆA I DANAS PROGONI! Rekao je jednu rečenicu, ona ga je gledala s nevericom... /VIDEO/

Vesti

ŠOKANTAN SNIMAK MILA I OLBRAJTOVE KOJI ĐUKANOVIĆA I DANAS PROGONI! Rekao je jednu rečenicu, ona ga je gledala s nevericom... /VIDEO/

Podeli vest

Crnogorski predsednik Milo Đukanović je jedan od najzagriženijih pristalica nezavisnosti lažne države Kosovo u regionu

Čuvena je njegova izjava  iz 2016. godine da nije doneo odluku o priznavanju Kosova kako bi naneo štetu Srbiji, već zato da bi Crna Gora "prihvatila realnost koju prihvataju svi". 

Ipak, njegov govor iz 1998. godine, kada se sastao sa Medlin Olbrajt, pokazuje da je Đukanović mislio sasvim drugačije.

- Mora se isključiti solucija za koju se zalažu albanski ekstremisti oko ustanovljenja Kosova kao nezavisne države, i mora se isključiti ta politička solucija koja pretenduje da na Kosovu zadrži status kvo - rekao je tada Đukanović.

Sa pravom se postavlja pitanje kako jedan čovek može potpuno da promeni svoj stav o tako fundamentalnom pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

To je on. Bio i ostao. Naš narod kaže p..a sa dva lica.

Sumadinac

pre 2 godine

Sta reci prodao je svoje Du..e i zemnju radi svojih interesa zato je se odcepio od Srbije I priznao Kosovo sramota od kriminalca nem reci kako bi ovog coveka mogao nazvati. Sad ajte Srbi ponovo u CG na odmor i punite lopovske kase u CG . Oni žive u luksuzu na grbaci Našeg naroda koji još placa kredite za obnovu od zemljotresa . Posle zemnotresa od naših para sagradili su luksuzne kuce i apartmane dabi danas uživali , kao drugo njihove članove porodica kao i decu su poslali u Srbiju da pljačkaju i studiraju gratis,a onda posle studija ostane i ojadi Srbiju.

Milan63

pre 2 godine

Razumem tvoju ljutnju. Ali uzmi u obzir da su Srbi u CG naša braća i da su oni oborili Đukanovića sa vlasti, a da su glavna turistička mesta Budva i Herceg Novi gde pretežno živi srpsko stanovništvo. Dakle, pare od turizma idu u njihove a ne u montenegrinske džepove. Budimo ipak sidarni sa njima.

Glas razuma

pre 2 godine

Vrlo jednostavno, on nije čovek on je Milo Đukanović.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17