• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

04.06.2021

17:16

IZDAJEMO SOBE SAMO NEVAKCINISANIMA,  NAŠE OSOBLJE TAKOĐE NIJE PRIMILO VAKCINU PROTIV KOVIDA! Oglas koji je momentalno zapalio društvene mreže... a vlasnica je imala samo jednu poruku za sve!

Pixabay

Vesti

IZDAJEMO SOBE SAMO NEVAKCINISANIMA, NAŠE OSOBLJE TAKOĐE NIJE PRIMILO VAKCINU PROTIV KOVIDA! Oglas koji je momentalno zapalio društvene mreže... a vlasnica je imala samo jednu poruku za sve!

Podeli vest

Ne primamo osobe koje su vakcinisane protiv kovida19, naše osoblje takođe nije vakcinisano, a oni koji su primili lek ne treba da dolaze, oglas je koji je zbunio Italijane, a vlasnica pansiona koja ga je objavila kaže da je samo želela da podstakne ljude da razmisle

Oglas je izazvao bujicu komentara na društvenim mrežama, a vlasnica se pravda da nije želela nikoga da provocira.

Ona je u razgovoru za list "19. vek" objasnila da nam se, kako kaže, "zeleni pasoš" nameće kao garancija da smo vakcinisani i kao preduslov za putovanja, a ona to smatra diskriminacijom prema onima koji žele slobodno da izaberu da li da se imuniziraju ili ne".

Pored negativnih komentara, napada i kritika vlasnica je dobila i podršku mnogih koji se protive vakcinaciji.

Ipak je bila prinuđena, zbog bujice poruka i negativninjh komentara da oglas povuče.

Ona nije komentarisala kritike za koje tvrdi - da su dovoljno jasne same po sebi - 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srboholik

pre 2 godine

Ćurka! Pazi sad njoj su krivi oni koji su vakcinisani!? Kao ona je diskriminisana a u stvari ona diskriminiše vakcinisane. Ćurka! Propala dabogda!

Sloboda izbora

pre 2 godine

je zapravo jedno, a odgovornost pojedinca u zajednici sasvim drugo. U svoja 4 zida odgovarate za svoje zdravlje, kada ih napustite imate odgovornost i prema ljudima oko vas. Mi uglavnom sjajno poznajemo svoja prava ali smatramo da obaveze nemamo, da one ne postoje. Vakcinacijom štitimo sebe ali i one oko nas. Imamo ljude koji ne mogu da prime vakcinu ali oni kao da drugima nisu bitni jer nisu njihovi najbliži. Zapravo smatram da je u redu imati slobodu izbora ali i svest da niste sami na svetu i da bi trebali da imate, ako već odbacujete odgovornost, ono bar empatije prema drugima.

KORONA U NOKDAUNU! Broj zaraženih u Srbiji pada!
Društvo

KORONA U NOKDAUNU! Broj zaraženih u Srbiji pada!

U Republici Srbiji do 15 časova 4. juna 2021. godine registrovana su ukupno 713.417 slučaja kovid 19. Od poslednjeg izveštaja testirana je 11.050 osoba od kojih je 210 pozitivno. U poslednja 24 sata preminulo je 10 osoba

04.06.2021

15:02

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17