• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

12.06.2021

13:29

AMERIČKI GENERAL OTKRIO KAKO NATO MOŽE DA POBEDI RUSIJU NA CRNOM MORU! Posle ovih reči jasno je šta stoji iza sve ćešćih vojnih vežbi Alijanse u crnomorskim vodama!

Vesti

AMERIČKI GENERAL OTKRIO KAKO NATO MOŽE DA POBEDI RUSIJU NA CRNOM MORU! Posle ovih reči jasno je šta stoji iza sve ćešćih vojnih vežbi Alijanse u crnomorskim vodama!

Podeli vest

Američki general u penziji Ben Hodžis, koji je ranije bio na čelu Oružanih snaga SAD u Evropi, izjavio je da bi Zapad trebalo da povećava svoje prisustvo na Crnom moru, te da je to strategija koje bi zapadne zemlje trebalo da se drže kako bi „zaustavile pritisak Rusije“

Kako kaže, cilj povećanja broja zajedničkih multinacionalnih vojnih vežbi u Crnomorskom regionu je da Rusija bude primorana da reaguje na akcije Zapada, a ne obrnuto, što je, prema njegovom mišljenju, sada slučaj.

Hodžis je tokom svoje onlajn-konferencije istakao da ne treba biti oprezan i plašiti se da će dejstva vojnika NATO-a izgledati kao „provokacije“.

„Ako oni vide da ništa ne preduzimamo kao odgovor na njihove postupke – to će im omogućiti da idu dalje“, smatra bivši general.

Takođe je predvideo da će leto 2021. godine biti za Ukrajinu „dugo, loše i vrelo“.

Ranije je admiral mornarice SAD u penziji i bivši glavnokomandujući Severnoatlantske alijanse Džejms Stavridis sugerisao da će se u slučaju zaoštravanja odnosa između Rusije i Ukrajine najverovatnije desiti oružani sukob na Crnom moru. Stavridis je naveo da će Moskva bezuslovno pobediti, dok vojska NATO-a neće na vreme stići do regiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 2 godine

SADA SE VIDI KO U STVARI TEZI KA RATU,KADA JE AMERIKA TAKO JAKA ZASTO SE KRIJE IZA NATOA BUDITE MUSKO PA SE SUPROSTAVITE SAMI RUSIMA.

VLADO

pre 2 godine

STA TI MISLIS DA JE OVO 12 STOLJECE PA CE RATOVATI MACEVIMA I STRIJELAMA.

NEKO IZ MASE

pre 2 godine

@VLADO Госпон Вал до, очигледно да ће у овом стољећу бити свашта јер ваши нису ништа научили ни у Галицији ни под Стљинградом, трећи пут се не прашта. Успут , како сте успели да оборите савезнички авион на вежби у Црном мору, копљем, луком, стрелом, праћком, бумерангом?

cccc

pre 2 godine

Generale znate li kada možete da pobedite Rusiju u Crnom moru? NIKADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

token

pre 2 godine

Tako i sa Srbijom ste hteli. Vi na papiru imate praznu stranicu a naslov glasi strategija protiv rusije!!!!

deda Raša

pre 2 godine

On nema pojma o ratovanju a posebno ne sa RUSIJOM. Rusija čeka da vi počnete a onda ste nae..li. Koji ste rat dobili generale? I tamo gde ste ga "dobili" posle nekoliko godina ste bežali ko pokisli miševi. Nema više Indijanaca pa da lako možete oduzimati države.

Drakula

pre 2 godine

Pa da im tacno i kazu rujke kako da ih pobede,iz misje rupe nikako nebi,alo bre misevi,sa jebilo,ahhhhaaa

LAKI

pre 2 godine

генералчино, а да покушате прво у Холивуду, е ако ту не успете, онда више немојте ни да покушавате.

Xxx

pre 2 godine

Koja glupost. Ne smete da napadnete S.Koreju zbog atomske bombe a kamoli Rusiju. Svesni ste da bi Amerika gorela.

POJAVILA SE NOVA VERZIJA PADA BUGARSKOG MIG-a! Detalj sa radara zapao za oko, ali svi se pitaju kako je to moguće kada je lovcem upravljao vrhunski pilot...
Planeta

POJAVILA SE NOVA VERZIJA PADA BUGARSKOG MIG-a! Detalj sa radara zapao za oko, ali svi se pitaju kako je to moguće kada je lovcem upravljao vrhunski pilot...

Bugarsko ministarstvo dobrane izrazilo je saučešće porodici pilota, majora Valentina Terzijeva (47), čiji se MIG 29 srušio u Crno more tokom vežbe "Šabla 21". Potraga za letelicom i pilotom je u toku, a sada su vojni zvaničnici naveli po njima najverovatniji uzrok pada lovca bugarskog vojnog vazduhoplovstva

12.06.2021

08:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija