• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

21.06.2021

18:30

SRBIJA JE ODAVNO NA BRANIKU! MOSKVA JASNA: NEĆEMO TO DOZVOLITI NI PO KOJU CENU! Oko ovog nema razgovora, "banditi" neće proći!

Vesti

SRBIJA JE ODAVNO NA BRANIKU! MOSKVA JASNA: NEĆEMO TO DOZVOLITI NI PO KOJU CENU! Oko ovog nema razgovora, "banditi" neće proći!

Podeli vest

Rusija mora učiniti sve da spreči prekrajanje istine o Velikom otadšbinskom ratu, izjavio je zamenik ministra odbrane Andrej Kartapolov tokom ceremonije polaganja cveća na spomenike u Kremlju uoči sutrašnjeg tužnog datuma - godišnjice početka rata

- Ovo je veoma važno danas, kada mnogi, na predlog naših stranih partnera, pokušavaju da revidiraju istoriju, da omalovaže ulogu SSSR-a i Crvene armije u tom ratu, da ga oklevetaju. Ne možemo dozvoliti da se to dogodi - naglasio je Kartapolov.

Rat je počeo 22. juna 1941. godine i trajao je 1418 dana i noći. Sovjetski Savez je preživeo najteža iskušenja.

Srbija je teško stradala od nacista i sada se baš kao i rusija suočava sa revizjim istorjie u kojij se večičaju ubice, ustaše, saradnici fašista! 

Beograd je po tom pitanju jasan Vermaht i Crvena armija nisu isto, neki narodi možda osećaju gorčinu što njihovi preci nisu bili na pravoj strani tokom rata, ali to je njohov problem.

SRPSKA FORMIRALA TIM ZA MIRAN RAZLAZ BIH, SARAJEVO I ZAPAD ĆE POLUDETI! To je besmislena država, mora se razgovarati o budućnosti!

Srbi su ponosan narod i ako nekima smeta to što nismo svi u jednakoj poziciji je nešto sa čim se ti narodi moraju suočiti. 

Dobro je poznato ko je bio agresor u Drugom svetskom ratu, a ko je bio žrtva. Pokušaj da se promeni ishod rata neće doneti ništa dobro.

Crvena armija ušla je u Jugoslaviju 1944. godine, a partizani i druge brojne gerilske grupe koje su se borile protiv nacista, stale rame uz rame sa sovjetskom vojskom.

AMERIKA PRVO SEBI DA UVEDE SANKCIJE ZBOG ZLOČINA NAD JUGOSLAVIJOM I IRAKOM! Zaharova: Treba da odgovaraju za milione ubijenih i osakaćenih širom sveta!

To objašnjava zbog čega Rusi i Srbi slave Dan pobede zajedno. U stvarnosti, Srbi i Rusi su pobednici. Oni koji slave Dan Evrope ustvari slave predaju, jer su izgubili.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 3 godine

Pa nesto cetnici Draze Mihaj;ovica nisu bas docekali Ruse i borili se zajedno sa njima protiv nemaca, nego pobegli u istocnu Bosnu, tako da 'gerilske grupe" nisu se priklanjale Rusima ( Sovjetima) posto su oni bili "komunjare" kao i titovi partizani, jedini cin prekrajanja istorije , konstantnoo opravdavanje cetnika, za koje postoji gomila zaplenjenih nemackih dokumenata o saradnji, da se prikazu kao borci za slobodu protiv okupatora. Cetnici su bile obicne izdajice srpskog naroda i nista vise!!!

Zoran

pre 3 godine

Bravo!!! Posle bwzamije iz Lrusebca klali devu i narod u Vranicu

Predragm

pre 3 godine

A onda su Rusi nastavili rat i okupurali Istocnu Evropu do pada Berlinskog zida novembra 1989. U Beograd su usle Ukrajinske trupe 1945 koje su ga oslobodile. Komunjare Ruske lazljive koji prekrajaju istoriju. Dzaba su ovi islobodjeni od Hitlera kada su ih okupirslu Rusi.

Hag

pre 3 godine

Baćuške pale srbe....he he he Vrijeme stalo 1945!!! Jeste da srbi čive još uvijek u doba Kosovske #pobjede# 1389,ali hebe ih realnost ;)

SRBIJI I RUSIJI PUKAO FILM, VREME JE DA SE KAŽE DOSTA! NEKI NA ZAPADU ĆE POLUDETI! Moskva i Beograd kreću rat protiv svih koji bi da prekrajaju istoriju!
Društvo

SRBIJI I RUSIJI PUKAO FILM, VREME JE DA SE KAŽE DOSTA! NEKI NA ZAPADU ĆE POLUDETI! Moskva i Beograd kreću rat protiv svih koji bi da prekrajaju istoriju!

Relativizacija odgovornosti za ratne zločine tokom 20. veka, poistovećivanje dšelata sa žrtvama, umanjivanje značaja nedela - to su zadaci političke revizije istorije koja se sprovodi proteklih godina. U odbrani istine od ključnog značaja može da bude Institut za očuvanje istorijskog sećanja, koji bi do kraja godine trebalo da osnuju Srbija i Rusija.

01.06.2021

18:19

sledeća vest

Vesti

Da li je pred nama sezona otkazanih letova? Velike evropske avio-kompanije upozoravaju na probleme
Društvo

Da li je pred nama sezona otkazanih letova? Velike evropske avio-kompanije upozoravaju na probleme

Letnja sezona u avio-industriji je u punom jeku, a prilike u avijaciji ponovo su veoma izazovne. Velike evropske avio-kompanije već su podigle crvenu zastavicu i otvoreno upozoravaju na probleme sa kojima se suočavaju usled loših vremenskih prilika, brojnih infrastrukturnih radova i nedovoljnog broja zaposlenih na aerodromima, ali i nepovoljnog stanja u evropskoj kontroli letenja.

04.07.2024

23:07

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija