• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2021

12:25

STRAH ZAVLADAO AMERIKOM, građani upozoreni... Može li krvavi scenario da se ponovi?!

Vesti

STRAH ZAVLADAO AMERIKOM, građani upozoreni... Može li krvavi scenario da se ponovi?!

Podeli vest

Predstojeća 20. godišnjica napada 11. septembra, kao i pojedini verski praznici, mogu da podstaknu napade ekstremista, upozorilo je Ministarstvo za unutrašnju bezbednost SAD (DHS)

Ne navode de informacije o konkretnim pretnjama, ali je DHS upozorio na povišen rizik od napada. Razlozi koji bi mogli da podstaknu napade su rasna i etnička mržnja i ograničenja uvedena zbog pandemije korona virusa, prenosi AP.

Upozorenje upućemo javnosti, ali i lokalnim i saveznim vlastimaama, zasnovano je na obaveštajnim podacima drugih nadležnih agencija.

Podsetimo, i u maju je izdasto slično upozorenje, a Ministarstvo za unutrašnju bezbednost ističe da domaći ekstremizam ostaje prioritetno pitanje za službe SAD.

DHS je u isto vreme ukazao i da je Al Kaida na Arapskom poluostrvu, posle četiri godine, ponovo izdala časopis Inspiracija, ocenjujući da je to očigledno urađeno uoči 20. godišnjice napada 11. septembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spasko

pre 2 godine

mene cudi kako Srbija zakonski i pravno ne shvata ne shvata da organizirani islamski teroristicki napad na mir gradjana nije zapoceo u Americi nego u Sarajevu napadima carsijskih kriminalnih islamskih grupa na decu i gradjane Jugoslavije . Jugoslavija bila pod udarom zapadno sponzorisanog kriminala vatikanskog neonacizma i islamskog terorizma , nacisticka i islamska teroristicka agresija je vrsena na decu i gradjane Jugoslavije koji su bili srpske nacionalnosti . Republika Srpska je zakonski stvorena u odbrani od islamskog terorizma i vatikanskog velikorimskoimperijalnog nacizma . A americki rat protiv terorizma je zamena teza i farsa jer amerikanci su financirali i naoruzavali islamske teroriste u Bosni i naciste u Hrvatskoj . Amerika je stvorila Al Kaedu i ISIS i pocinila teroristicku agresiju i genocid nad srpskim stanovnistvom , Amerika je pocinila genocid u Iraku , Libiji ,Siriji .

Miro

pre 2 godine

Sve gore i gore. Očekujem uskoro natoise pored telefona u SAD tipa "" NEPRIJATELJ NE MIRUJE" I sl.

SRB

pre 2 godine

STEGLA IM SE GUZA OD STRAHA!!! USRALE SE JENKI NIŠTARIJE!!! ZNAJU DOBRO KOLIKO SU ZLOČINA PO SVETU ČINILI!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija