• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dailymail.co.uk

17.09.2021

12:28

UFFF, OVO JE BOLELO! TINEJDŽER UGURAO USB KABAL U PENIS! Od doktora zahtevao jednu stvar, pa onda OBJASNIO OVAJ POTEZ!

Privatna arhiva

Vesti

UFFF, OVO JE BOLELO! TINEJDŽER UGURAO USB KABAL U PENIS! Od doktora zahtevao jednu stvar, pa onda OBJASNIO OVAJ POTEZ!

Podeli vest

Petnaestogodišnji dečak iz Londona ugurao je usb kabal u svoj penis pokušavajući da ga izmeri. Kada su njegovi i pokušaji lekara da izvade čvor kabla bili bezuspešni, morao je na operaciju

Petnaestogodišnji dečak koji je ugurao umršeni usb kabal u svoj penis završio je na operaciji, jer se čvor zaglavio u njemu.

Tinejdžer iz Londona rekao je doktorima da je ubacio kabal u želji da izmeri svoj penis. Njegov eksperiment pošao je po zlu kada se zamršeni deo kabla zaglavio, a oba kraja kabla su virila iz njegovog "ponosa". 

Dečak je iz nekoliko pokušaja probao da ukloni kabal, ali završio je tako što je urinirao krv, pa je morao da obavesti porodicu koja ga je odvela u bolnicu. 

Bolničko osoblje takođe nije uspelo da uz pomoć svojih instrumenata da izvadi čvor zbog mesta na kojem se nalazio.

Dečak je hitno prebačen u drugu bolnicu na operaciju. 

On je tražio da njegova majka ne bude prisutna na pregledu, a onda je priznao da je to učinio da bi izmerio svoj penis zbog znatiželje.

Rentgenom je utvrđen tačno mesto gde se čvor nalazi, a onda su hirurzi napravili rez ispod njegovog penisa, između genitalija i anusa i sa te strane uspeli da izvuku čvor. Kada je čvor uklonjen, lako su izvukli preostala dva kraja kabla iz otvora na penisu. Operacija je prošla bez komplikacija i tinejdžer je otpušten kući sledećeg dana, a naredni snimci na skeneru utvrdili su da nije bilo daljih problema u dečakovom oporavkz, ali je potrebno da se stanje prati i ubuduće.

Foto: Privatna arhiva

Sve češći slučajevi

Iako su ovakvi slučajevi retki, doktori navode da se ipak dešavaju. Muškarci guraju različite objekte u penis na sličan način. Lekari koji su lečili ovog tinejdžera kažu da se događalo da vade iz tuđih penisa igle, čiode, metalne žice i ljuske od pistaća.

Stručnjaci upozoravaju da osobe koje ovo čine uglavnom imaju neki mentalni poremećaj i savetuju, da ako već to čine, objekat koji ulazi u penis treba da bude sterilan, mekan, kao i da se koristi lubrikant. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija