• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

08.10.2021

22:06

/VIDEO/ SKANDAL USRED EMISIJE - MAJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA HAOS NA SNIMANJU ZBOG JANJUŠA I FILIPA! Niko nije očekivao ovakvu reakciju!

printscreen

Live TV

/VIDEO/ SKANDAL USRED EMISIJE - MAJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA HAOS NA SNIMANJU ZBOG JANJUŠA I FILIPA! Niko nije očekivao ovakvu reakciju!

Podeli vest

Ne propustite omiljenu emisiju o poznatima!

Jedna od najaktuelnijih bivših zadrugarki Maja Marinković skoro svaki dan je tema u Zadruzi 5.

Nismo mogli da je ne pozovemo u najgledaniju emisiju o poznatima "Džet set Top 5" i da sa njom razgovaramo o gorućim temama koje tresu Srbiju i region. 

Foto: printscreen

 

Podsećamo, Maja je dugo krila svoju vezu sa Filipom Carem koji ju je javno prevario i ostavio na početku rijalitija zbog Sandre Čaprić. Na sve to možemo dodati i prekid prijateljstva sa dugogodišnjom drugaricom Marijanom Zonjić koja je uplovila u nešto više od prijateljskog odnosa sa njenim bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: Informer HIT

 

Pored svih aktuelnih tema, definitivno glavna je odnos Filipa i Dalile Dragojević. Maja nije mogla da ostane imuna na sve to pa je nastao opšti haos na pomen njih dvoje. 

Foto: Informer HIT

 

Kako je izgledalo sve pogledajte u nastavku teksta u najavi za emisiju koja vas očekuje sutra u 20h!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija