• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

09.10.2021

20:06

"ZADRUGA MOŽE DA POČNE" - POVRATAK RIJALITI ZVEZDE! Više ništa neće biti isto nakon njenog ulaska! /VIDEO/

printscreen

Live TV

"ZADRUGA MOŽE DA POČNE" - POVRATAK RIJALITI ZVEZDE! Više ništa neće biti isto nakon njenog ulaska! /VIDEO/

Podeli vest

Maja Marinković bila je gost emisije "Džet set Top 5"

Kao i svake subote, termin rezervisan za najgledaniju šou biz emisiju o poznatima "Džet set Top 5".

Ove nedelje ugostili smo Maju Marinković koja je govorila o svom povratku u rijaliti šou program "Zadruga", ali i o gorućim temama koje tresu region!

Maja je bez dlake na jeziku osula paljbu po bivšim partnerima Filipu i Janjušu, ali nije ostala imuna ni na Dalilu i Marijanu Zonjić.

- To mi je smejurija ta priča oko Dalile i Filipa. Takva fejk priča do sada se nije videla. Smešni su kao cirkus, oni misle da narod ne vidi kad Dalila priča sa Dejanom i kada ga udara nogom ispod stola - započinje Maja:

Foto: printscreen

Maja Marinković i Goran Todorović

- Janjuš je moja prošlost, sa mnom je završio za sva vremena jednom rečju precrtan je. Precrtala sam ga onog trenutka kada se sve desilo oko abortusa. On nije želeo to dete, a ja sama nisam bila spremna na takav korak - govori bivša rijaliti učesnica i dodaje:

- Što se Ane Korać tiče ja sam navikla da se raznorazni ološi šepaju uz mene pa mogu i njoj da dam malo na značaju. Sve se mi oblačimo u istom butiku, sve mi reklamiramo iste profile na Instagramu i tu nema nikakvog originala ili kopije, sve smo mi kopije jer je sve to već viđeno i neko je pre nas nosio. Ja sam iz zezanja stavila periku u plavoj boji i odmah su se nakačili, iako oni koji me poznaju, znaju da ne bih se nikada ofarbala u plavo. Nju niko nigde ne bi video ni na jednom portalu da nije moje ime pored njenog. Navikla je da se šlepa ali ajde dobar sam čovek pa da joj učinim - završava Maja.

O njenom povratku u rijaliti i svim detaljima možete pogledati u nastavku teksta u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija