• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Goran Todorović

24.09.2022

20:00

TAKI ANGAŽOVAO ADVOKATE! Dejan dobio tužbu, uzeće mu sve što je zaradio u Zadruzi!

printscreen

Live TV

TAKI ANGAŽOVAO ADVOKATE! Dejan dobio tužbu, uzeće mu sve što je zaradio u Zadruzi!

Podeli vest

Taki Marinković, otac jedne od najpoznatijih zadrugarki, Maje Marinković, bio je gost emisije "Džet set top 5", kod voditelja Gorana Todorovića i tom prilikom progovorio o skandaloznim prozivkama Dejana Dragojevića na račun njegove porodice

Pobednih prethodne sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević, javno je izneo da je porodica Marinković incestna i da Taki ima s*sualne odnose sa ćerkom Majom.

Taki je na samom početku otkrio kako se oseća povodom tog skandala.

- To je glupo i komentarisati. Meni je mnogo teško da pričam o takvim stvarima. Ja sam njemu rekao da se javno izvini, a pošto on to nije hteo, ja sam bio kod svog advokata. Nisam tužibaba, ali on mi je rekao da je to nešto najstrašnije što može da se kaže za jednu porodicu i što je ikada rečeno od strane nekog rijaliti učesnika i to ničim izazvan. Ja njega nisam nikada uzimao u usta, Maja ga i dalje hvali, ona ne zna šta se desilo - priznao je Taki.

Foto: Informer

Marinković nam je otkrio šta misli o odnosu Maje i Marka, šta mu je Stanija poručila, ali i kakve dokaze ima protiv Pece Raspopovića, a sve to možete čuti u videu iznad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija