• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

01.10.2022

20:00

DOBILA BATINE OD KLIJENTA, PA POKUŠAO DA JE OPLJAČKA! Elektra otkrila mračne tajne bavljenja prostitucijom! (VIDEO)

printscreen

Live TV

DOBILA BATINE OD KLIJENTA, PA POKUŠAO DA JE OPLJAČKA! Elektra otkrila mračne tajne bavljenja prostitucijom! (VIDEO)

Podeli vest

Transrodna pevačica Elektra Elit u javnosti je uvek otvoreno govorila o bavljenu prostitucijom u Švajcarskoj, a sada je u emisiji "Džet set - Top 5" otkrila i mračne tajne tog posla

Eletra je na samom početku razgovora priznala da je nakon razvoda uplovila u vezu sa momkom iz Španije, koji joj je na neki način dao ideju da se bavi prostitucijom. To joj se u prvi mah nije svidelo, jer je radila kao socijalni radnik i super je zarađivala, međutim kada je otišla i probala, za jedno veče je zaradila 1800 evra.

Foto: Privatna arhiva

Elektra Elit

- To je bilo u se*s kinu u Cirihu, bilo je oko 15 trans devojka, radila sam i zaradila više od njih 10 zajedno. To je bio moj početak i tog dana sam dobila 1800 evra za tri sata - rekla je pevačica.

Na pitanje da li je nekada došla u situaciju da joj klijent kaže da ima neku polnu bolest, ali da će joj platiti debelo, Elektra je otkrila:

- U mom slučaju toga nije bilo, ali znam za par slučajeva gde su mojoj drugarici ponuđene kombinacije. U pitanju je bilo konzumiranje droge, platio joj je 20.000 evra da konzumira sa njim - rekla je Elektra i dodala da poznaje devojku koja zbog bavljena prostitucijom ima zdravstvene probleme:

- Poznajem devojku iz Beograda koja je imala kontakt sa jednim čovekom za pare i dan posle odnosa zvao je da joj kaže da ima HIV i to poslednji stadijum - rekla je ona, a onda je otkrila da li joj se desilo da joj klijent preti.

Foto: Privatna arhiva

Elektra Elit

- Bilo je par klijenata... Ne mogu oni meni da prete, jer ja živim u Švajcarskoj, a ta zemlja je policijski fenomenalno uređena. Desilo mi se da je čovek platio dugo da bude kod mene i video je gde sam ostavila pare. Kada sam otišla do druge prostorije, on je uzeo pare i pokušao da pobegne, međutim ja svaki put zaključavam vrata i uzmem ključ u moju torbu. Tada je nastao karambol, ali sam ja pobedila - rekla nam je Elektra Elit, a šta je još otkrila o prostituciji, saznajte u videu na početku teksta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17