• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

07.01.2023

20:00

ISTINA - Iva Grgurić progovorila o trudnoći, priznala da će biti najbolja majka na svetu! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

ISTINA - Iva Grgurić progovorila o trudnoći, priznala da će biti najbolja majka na svetu! (VIDEO)

Podeli vest

Već danima se govori o trudnoći rijaliti pobednice Ive Grgurić, a ona je po prvi put pred našim kamerama otkrila celu istinu

Pobednica Zadruge 3, Iva Grgurić već neko vreme je u žiži javnosti nakon objave jednog domaćeg medija da je u drugom stanju. 

Iva se po tom pitanju nije izjašnjavala na društvenim mrežama, ali je pred našim kamerama rešila da otkrije celu istinu i stavi tačku na sve medijske spekulacije. 

Foto: Instagram/printscreen

 

- Uf odakle da počnem. Vest da sam trudna sam i ja saznala iz medija, tačnije prvo od svih mojih prijatelja pa onda na portalima. To sve sve desilo u toku noći i ujutru kada sam se probudila imala sam ne znam ni ja koliko propuštnih poziva, čak me zvao i moj otac sa kojim ne pričam. Mislim da bih za tavku stvar prvo obavestila majku pa sve druge i sigurno ne bi saznala od "izvora bliskog meni" već bi ja lično saopšila medijima i svojim pratiocima - govori Iva i dodaje:

Foto: Informer

- Na žalost to je laž, ali ja sam vrlo spremna da se ostvarim kao majka i radujem se tome. Smatram da ću biti najbolja majka na svetu svom detetu. Voljena sam, volim, i mislim da će beba biti kruna ljubavi mog partnera i mene. 

Iva je do sada svog partnera čuvala od očiju javnosti, ali nakon izvesnog vremena rešila je da to promeni. 

- Kada vas neko voli i kada verujete u ljubav, nema potrebe da je krijete. Niko vam ne može ništa, ni zli jezici, ni tračevi ni ne znam šta sve, nas dvoje imamo poverenja jedno u drugo i nema razloga da ja krijem njega ili on mene. Mi smo se znali od ranije. U to vreme ja sam bila zauzeta, ali ne mogu da krijem da ga nisam ona kaičkom oka pogledala dok smo bili zajedno u nekom društvu (smeh) - priznaje Iva.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

- Pored fizičkog izgleda, jako je inteligentan, emotivan, pažljiv, ma ima sve kvalitete koje mora jedan džentlmen da poseduje. Osvojio me je emocijom. Volim kada muškarac nije škrt na tome, već kada zna emotivno da te usreći.

Grgurićeva ne krije da voli luksuzan život i skupe krpice, ali u više navrata je istakla da sve što sada ima, apsolutno sve sama sebi kupuje. 

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

 

- Bilo je obostranih pokona, ali taj deo bih zadržala za sebe jer to ne nešto baš naše za šta znamo samo on i ja. Nisu pokloni samo materijalni, za mene nema većeg poklona od njegove želje da upozna moju celu porodicu. Bili smo za moj Božić kod mene u Hrvatskoj i tako su ga svi prihvatili, tako se on uklopio u moju porodicu da mislim da većeg i lepšeg poklona na svetu od toga nema - završava rijaliti pobednica. 

Iva je na početku Zadruge 6, bila na pregovorima oko povratka u rijaliti, a šta se dogovorila sa Velikom šeficom i kada ćemo je ponovo gledati na malim ekranima saznajte u video prilogu iznad teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija