• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

Autor: Informer

26.01.2023

19:00

NISAM PROČITAO LAUŠEVU KNJIGU PO KOJOJ SMO SNIMALI SERIJU, NE INTERESUJU ME TEŠKE LJUDSKE SUDBINE, IMAM SVOJE PROBLEME! Ne dao Bog nikome da se desi to što se dogodilo Žarku!

printscreen

Live TV

NISAM PROČITAO LAUŠEVU KNJIGU PO KOJOJ SMO SNIMALI SERIJU, NE INTERESUJU ME TEŠKE LJUDSKE SUDBINE, IMAM SVOJE PROBLEME! Ne dao Bog nikome da se desi to što se dogodilo Žarku!

Podeli vest

Dragan Marinković Maca novi je gost emisije "Klapa"

Dragan Marinković Maca, osim toga što je sjajan glumac, dokazao je kako je odličan voditelj i komičar. Gledali smo ga u mnogim popularnim serijama i filmovima, a ovog trenutka gledamo ga ulozi robijaša u seriji "Pad" gde igra rame uz rame sa Milanom Marićem.

Pre nego što smo se dotakli priče o njegovom najnovijem projetku, prvo smo se osvrnuli na film "Neprijatelj" (2011) u kojem je glumio Lika.


- Taj film smo snimali par meseci na Kozari. Bila je to sjajna ekipa na čelu sa rediteljem Dejanom Zečevićem. Film u Srbiji nije prošao zapaženo jer marketinški nije bio dobro ispromovisan, ali je sjajan. "Neprijatelj" je vrlo mislen film, svi imamo neprijatelja u sebi. Univerzalna je priča i svako se u njemu može pronaći - počinje priču Maca.

On kaže da mu uloga pevača Luneta u seriji "Ubice mog oca" nije bila baš draga jer nije ljubitelj krimi žanrova.


- Ništa mi nije bilo interesantno tokom snimanja serije "Ubice mog oca". Ne znam ni što su me zvali, ali makar sam im uzeo pare. Taj moj lik je mogao da glumi i Aca Lukas ili bilo koji drugi pevač. Nisam ljubitelj tog žanra serija i filmova iz prostog razloga jer nemamo finansije za tako nešto. Takvi filmovi i serije koštaju. Ako se već ekranizuje neka krimi priča, to treba da gori i da pršti na sve strane - ističe Marinković.

Maca trenutno igra u seriji "Pad", koja je rađena po motivima knjige Žarka Lauševića, "Godina prođe, dan nikad".


- Nisam pročitao tu Lauševu knjigu, niti imam potrebu za tim. Ne interesuju me teške ljudske sudbine. Imam ja svoje probleme da bih se bavio tuđim. Ne dao Bog nikome da se desi to što se desilo njemu, hiljadu trenutaka kajanja zbog nedostatka jednog trenutka strpljenja. Žarko je tada bio mlad čovek i perspektivan glumac i to je bila velika tragedija za njega. Par scena serije "Pad" snimali smo u Zabeli i nije bilo jednostavno. Dok smo snimali na desetak metara od nas bili su pravi zatvorenici. Nismo imali apsolutno nikakvih neprijatnosti, ali meni je bilo neprijatno jer sam na slobodi, a oni su nas gledali iza rešetaka - kaže glumac.

Njega ćemo uskoro gledati i u komediji "Munje opet!", nastavku hit filma "Munje!" iz 2001. godine.


- Obradovao sam se kada sam dobio poziv od reditelja Raše Andrića jer ga jako volim i on je sarajevsko dete kao i ja. Nimalo mi nije bilo lako na setu jer me je dočekala već prespremna ekipa. Nikola Đuričko, Sergej Trifunović i svi ostali su znali kako sve funkcioniše, ali bili su divni i kolegijalni i lepo sam se uklopio - tvrdi Maca.
 
O kojim još zanimljivim temama smo popričali sa Macom u emisiji, pogledajte u videu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Majat

pre 1 godinu

Maca: "Ne interesuju me teške ljudske sudbine, ne interesuju me ljudske sudbine, uopšte." ??

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59