• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2023

20:00

Mladi MMA borac Voja Simičić : SIGURNO UZIMAM MEDALJU NA SVETSKOM MMA PRVENSTVU!

Informer

Live TV

Mladi MMA borac Voja Simičić : SIGURNO UZIMAM MEDALJU NA SVETSKOM MMA PRVENSTVU!

Podeli vest

Mladi MMA borac Voja Simičić sigurno je jedan od kojih očekujemo medalju sa Svetskog MMA prvenstva koje se održava u Beogradu od 11. do 17 februara

Voja Simičić bio je gost u Bombarder podkastu u kom smo pričali o njegovim očekivanjima na predstojećem prvenstvu, o počecima, pobedama i porazima u MMA karijeri, kao i o Savi Laziću, Vasi Bakočeviću, Aleksandru Iliću, Aleksandru Jankoviću...


- Velika je čast boriti se za svoju zemlju i očekujem da Ognjen Mićović, Veljko Aleksić, Miloš Ralević i ja osvojimo neku od medalja. Svaki dan se pripremamo pod nadzorom našeg trenera Save Lazića, koji je ujedno i selektor reprezentacije Srbije. Treninzi su naporni, ali će se sigurno isplatiti - rekao je ovaj mladi perspektivni borac.


Pričali smo o UFC borbi između Čarlsa Oliveire i Islama Mahačeva, a Simičić je istakao i da voli da gleda Mjakla Čendlera.


Bombarder podkast će u narednom periodu pokušati da vam predstavi što više mladih boraca koji će učestvovati na Svetskom MMA prvenstvu u Beogradu za koje je ulaz besplatan. Uživajte!

Autor: Milan Dudvarski

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
teo402

pre 1 godinu

Politikom mira i staloženosti srbija rastura strategiju prištine koja je sada jako nervozna i pravi nepopravljive greške za svoju priču.

teo402

pre 1 godinu

Srbija polako ali sigurno okreće vodu na svoju vodenicu što vide i šiptari pa šene jer nemogu da ništa promene.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17