• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2023

20:00

SIGURNO ULAZIM U FINALE SVETSKOG MMA PRVENSTVA!  Veljko Aleksić, MMA borac, novi je gost Bombarder podkasta!

Inforemer

Live TV

SIGURNO ULAZIM U FINALE SVETSKOG MMA PRVENSTVA! Veljko Aleksić, MMA borac, novi je gost Bombarder podkasta!

Podeli vest

Veljko Aleksić, sigurno naš najbolji amaterski MMA borac u velter kategoriji, samo par dana pred početak svetskog prvenstva u Beogradu odvojio je vreme od napornih priprema i došao u Bombarder podkast

Veljko Aleksić nam je objasnio kako je izučavao strah, što mu je pomoglo da u oktagonu bude maksimalno skoncentrisan na borbu. Pitali smo ga koliko je spreman za Svetsko MMA prvenstvo, koje se održava od 11. do 17 februara u beogradskoj Areni.


- Osećam se nikad spremniji. Svaki dan po više puta treniram i sve je podređeno predstojećem takmičenju. Gledao sam ko mi je sve u konkurenciji i mogu da vam kažem da su na listi jako dobri borci. Uprkos tome, uopšte ne sumnjam da ću doći do finala gde bih voleo da se sretnem sa Ramazanom Gitinovim, koji me prošle godine pobedio u Zemunu u Pinkiju. On mi je tada pokazao da nisam ono što sam mislio da jesam, tako da bih sada voleo da vidim koliko sam napredovao, a mislim da jesam - rekao je Aleksić, koji je član kluba Fight Company.


 Osim Veljka iz istog kluba na svetskom prvenstvu nastupaju i Voja Simičić (takođe je gostovao u Bombarder potkastu), Miloš Ralević i Ognjen Mićović.


- Ognjen je u MMA Ligi povredio rame i od tada vuče tu povredu. Nadam se da će se na vreme oporaviti. Što se nas ostalih tiče mi smo kao zapete puške i jedva čekamo da uđemo u oktagon. Nakon tog prvenstva idemo na Tajland, a onda ću sa trenerima pričati o prelasku u profesionalne vode - rekao ovaj mladi perspektivni borac.


Sa Veljkom smo takođe pričali i o motivaciji, hladnim kupkama, UFC borcima, Fedoru... Zato bi bilo najbolje da pogledate Bombarder podkast. Uživajte!


Autor: Milan Dudvarski


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija