• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

10.09.2019

15:00

(VIDEO) UKOMIRAO SE! Pokušao da proviri kroz prozor i pao!

Live TV

(VIDEO) UKOMIRAO SE! Pokušao da proviri kroz prozor i pao!

Podeli vest

Kad si pospan, nisi sav svoj

Da li i vi imate one trenutke pospanosti kada ne konstatujete ništa i nikog pored sebe, pa kada vam posle prepričavaju šta se dešavalo vi nemate pojma o čemu se radi? Da, poznato mi je to...

Ne mogu da verujem da mi je zvonio alarm za posao, a ja sam ga isključila, nastavila da spavam i svega toga se ne sećam!

E pa ovaj mališan se zaista stoički potrudio da isprati svog prijatelja, ali džabe...

Mora da tamo napolju ima nešto zanimljivo, ali san je ipak najbitniji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija