• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

04.09.2020

22:14

LAZAR RISTOVSKI IMA RECEPT ZA "DRIM TIM"! Ovu seriju Tumbaković će gledati netremice!

Live TV

LAZAR RISTOVSKI IMA RECEPT ZA "DRIM TIM"! Ovu seriju Tumbaković će gledati netremice!

Podeli vest

Zadnja klapa serije DRIM TIM, pisca Miloša Radovića, u produkciji Telekom Srbija i Zillion filma u četvrtak 3. septembra, okupila je mnoga imena iz sveta umetnosti, na stadionu Trudbenika u Zvezdarskoj šumi gde je snimljen veći deo ove serije.

Na čelu sa maestralnim Lazarom Ristovskim, u ulozi Ike oca 11 sinova, u stvaranju priče o porodici, svakodnevnoj borbi „malog“ čoveka, sportskom duhu i snovima, učestvovali su i Tatjana Šojić, Momčilo Pićurić, Mima Karadžić, Danica Ristovski, Voja Brajović, Teodora Ristovski, Jelisaveta Orašanin, Milica Tomašević, Miodrag Radonjić, Milan Kolak, Đorđe Stojković i mnogi drugi.

Foto: Promo

Tekst potpisa

Na samom početku, ovaj snimajući proces obeležila je pojava fudbalskih velikana Dejana Stankovića i Nenada Milijaša koji su takođe zaigrali u seriji kao počasni gosti-glumci i uneli pravi sportski duh među naše glumce.

Foto: Promo

Tekst potpisa

Foto: Promo

Tekst potpisa

Rađena po motivima istinite priče o zvezdarskom Maradoni, čuvenom Ingetu, Drim tim serija biće
premijerno prikazana publici u februaru 2021. godine na Superstar televiziji, kada će se komedija i dobro poznat humor ovih prostora, vratiti na velika vrata.

Foto: Promo

Tekst potpisa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija