• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

10.12.2021

18:47

ON IMA 50, A ONA SAMO 20 GODINA! Otkrivamo zašto starije muškarce privlače mlade devojke!

Pixabay

Live TV

ON IMA 50, A ONA SAMO 20 GODINA! Otkrivamo zašto starije muškarce privlače mlade devojke!

Podeli vest

Tri faktora zbog kojih muškarac posle pedesete ostavlja sve kada pronađe mladu ženu

Zašto muškarce nakon pedesete godina toliko privlače mlade devojke? Psiholog Viktorija Kirsta govori o tri faktora koji utiču na to zašto se to dešava.

Ona naglašava da se ovo može nazvati kriza srednjih godina kada muškarac želi da ponovo oseti sve, baš kao nekada, kao kada je bio mladić. 

Tri faktora zbog kojih muškarac ostavlja sve kada pronađe mlađu ženu:

1. Fiziološki - Ovo je kada muškarca privlači mlado telo i on podsvesno misli da, pošto je mlada devojka sa njim, to znači da je on i dalje "momak".

2. Psihološki - Čovek naivno veruje da će uspeti da prilagodi mladu devojku sebi i ukalupi je u svoje želje.

3. Društveni – „Kako je lepo što mlade žene i dalje obraćaju pažnju na mene! Da, svi muškarci će biti ljubomorni, jer znaju da imam aferu sa ženom koja je 30 godina mlađa! Oni to ne mogu priuštiti u mojim godinama“, ovako razmišlja čovek koji započne aferu.

Međutim, u većini slučajeva ovakva ljubav je kratkog daha i može se nazvati samo fazom kroz koju je svaki od partnera prošao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija