• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

20.01.2020

15:15

NEĆEMO ISTRAJATI BEZ JAKIH KLUBOVA! Viktor Jelenić o budućnosti srpskog vaterpola! (VIDEO)

Live TV

NEĆEMO ISTRAJATI BEZ JAKIH KLUBOVA! Viktor Jelenić o budućnosti srpskog vaterpola! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić kaže za Tvin da situacija sa klubovima mora da se popravi, kako bismo i u budućnosti bili šampioni u vaterpolu

Jelenić veruje da će posle Olimpijskih igara u Tokiju ove godine doći do smene generacije, a da će mladi igrači pokušati da ponove uspeh sadašnjeg tima.

- Više puta sam govorio da su klubovi najvažniji i da od njih zavisi reprezentacija. Onog trenutka kada se ojačaku klubovi, imaćemo i veći broj dece koji treniraju, a samim tim i reprezentativaca u budućnosti. Normalno je da dođe do smene generacije, ali moramo da radimo dobro kako bismo tu smenu uvek sačekali spremni - ističe Jelenić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija