• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. T.

06.07.2022

15:54

IVANA ŠOPIĆ SE VRAĆA U "ZADRUGU"! Ponovo oči u oči sa Karićem! HTEO JE DA MI NAPRAVI BEBU, A ZBOG OVOG FRAJERA IZ RIJALITIJA SE KAJEM

Informer

Podkast

IVANA ŠOPIĆ SE VRAĆA U "ZADRUGU"! Ponovo oči u oči sa Karićem! HTEO JE DA MI NAPRAVI BEBU, A ZBOG OVOG FRAJERA IZ RIJALITIJA SE KAJEM

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge" Ivana Šopić otkrila je brojne tajne u emisiji "Na saslušanju"

Voditeljka je priznala da je mnogo volela bivšeg dečka Stafana Karića sa kojim je planirala bebu. Kako je navela, dečko Jovane Ljubisavljević je hteo da joj napravi dete dok su bili u vezi, međutim ta ljubav je pukla.

Ivana je progovorila i o aferama sa Filipom Đukićem i Milanom Janjuševićem Janjušem. Ona je pričala i o svom seksualnom životu, kakva je u krevetu i zbog čega često po kući šeta gola!

Šokirala je priznanjem da planira da se vrati u "Zadrugu" kao učesnik, iako trenutno vodi ovaj rijaliti šou program.

Ivana je pričala i o Dalili Dragojević, Jovani Ljubisavljević i brojnim drugim akterima i dešavanjima iz rijalitija!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija