• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.T.

02.08.2022

17:39

DEJAN OTKRIO DA LI DELI GLAVNU NAGRADU SA DALILOM! A evo šta je rekao o crnoj magiji (VIDEO)

printscreen

Podkast

DEJAN OTKRIO DA LI DELI GLAVNU NAGRADU SA DALILOM! A evo šta je rekao o crnoj magiji (VIDEO)

Podeli vest

Bivši zadrugar Dejan Dragojević gostovao je u emisiji "Na saslušanju", a tom prilikom progovorio je o svom učešću u "Zadruzi 5", ali i braku sa Dalilom Dragojević koja ga je pred kamerama prevarila sa Filipom Carem

Dragojević je često isticao da se porodice odrekao zbog svog braka sa Dalilom, a sada nam je priznao da mu je to najveća greška u životu:

Optužen sam i kajem se zato što je to najveća greška koju sam mogao da uradim. Da mogu sam sebi da dam presudu, osudio bih se na pet godina robije, mada sam i imao pet godina robije - rekao je Dejan Dragojević.

Foto: printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

Dejan je istakao da Dalilinu prevaru sa Filipom Carem smatra najtežim udarcem:

- Jeste bio najteži udarac jer sam podigao ruku sam na sebe, naudio sam sebi. Ozbiljna stvar mora da se desi da bi neko podigao ruku na sebe. Nisam se nadao izdaji koja mi se desila - rekao je pobednik "Zadruge 5".

Dragojević se osvrnuo i na Dalilinog oca Husu Mujića, koji je tokom rijalitija Dejana javno podržavao:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Dejan opleo po Husi Mujiću

- Nije me podržavao zato što su ulazile informacije gde je indirektno Aleksandru i mene ponižavao. Ko je on da komentariše moju sadašnju vezu? - zapitao se on.

Mnogo se spekulisalo da li će Dejan podeliti glavnu nagradu od 50.000 evra morati da podeli sa Dalilom, s obzirom da su u rijaliti ušli kao bračni partneri. Ipak, Dragojević je rekao da od toga nema ništa.

- Laž, ne moram da dajem ništa. Tako da tu stavljam tačku. Bio sam prevaren na nacionalnoj televiziji, tako da i da dođe do suda sve pada u vodu - rekao je Dejan.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević u emisiji "Na saslušanju"

Često se u Beloj kući spominjala crna magija kojom se Dalila navodno bavi, a Dejan je sada i to prokomentarisao:

- Ne znam da li sam bio omađijan, ali čudne stvari su se dešavale. Pogotovo sada kada sam napolju i kada su mi ljudi pričali, ali ne ulazim previše u to - rekao je Dejan Dragojević, koji je progovorio i o ulasku u "Zadrugu 6", a da li će se u septembru useliti u Belu kuću, saznajte u videu ispod ovog teksta:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija